Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 300ie by 209
Speedhunter:
Steef to jer mu glava nije sredjena pa karb nevalja
ricardo98:
Osim karba imam jedino jcostu i akrapovica..nemqn ni cdi ni torq ni zvono ni deltu...ni bregastu...momak cije je karb bio mi isto kaze da nista bolje nije isao na cistoj serijali...kao i par forumasa na talijanskim forumima...
Speedhunter mislim da nema smisla pravit se pametan i provocirat ako nesto nisi probao i uopce se neznamo uzivo..
209:
34 na vxr-u je podosta tesko ugladit da radi kao serijala. Za pocetak radi iskljucivo sa gljivom. Drugo, stelanje dizni nije jednostavno jer taj karb nije najzahvalniji po tom pitanju. Ali kad ga se dobije na nekih 85%, trosi ko kuga, ide, prima gas i dize da je to show !!
Najveca mana toga mi je sto poklopac kade se vise nemoze staviti osim ako se kod plasticara ne napravi novi.
Sto se tice Jcoste, planirao sam ga kupiti sebi ali kad sam procirao dosta negativnih komentara po pitanju trosenja pikse variomata i daljnjih problema koji su uzrokovani time, odustao sam ..
Speedhunter:
Kakve veze ima taj karb sa delta kuplungom, pm zvonom, torq. Jedino s bregastom koja je nijansu bolja od quasar bregaste. Za razliku od oboje imao sam priliku stelat vhsb34 karb koji je isti kao phf34 samo phf ima dodatni power jet. Karburator je kuga i jako nezahvalan sto se tice stelanja, imam doma 5 igli koje su masno placene i dva seta dizni(30 diznica) dva klipica(jedan zakosen i drugi serijski) i dve ler dizne. Taj karburator ide i na 200 i 250 serijalu i 10 puta je bolji od cvk.
@ricardo98 smjesan si mi jer znam da si iso kopat po forumima za setup carba, i da si najvjv par dizni promjenio i malo iglu digo. Prodaj ga nekome ko ce se znat pozabavit tim karbom.
ricardo98:
Quasar 250 je kod mene...skuter koji nema deltu torq zvono itd..nemoze ic ni priblizno ko serijala pogotovo sta se tice nervozi na svaki doodir gasa...da trazio sam...nikad ga nisam imao..al na cistoj seijali mi se cini da nema puno pomoci...plug and play nije ni blizu I bez glave se to ne isplati radit..bar po meni..s njim pali najnormalnije radi ko serijala I ide ko serijala, malo vise momenta I to je to bar kod mene..nema stucanja nema trokiranja I nikakvih naznaki da se radi o rastelanom karbu...da trosi vise sam primjetio I to dosta vise..
Ako imas kakvih primjedbi na postove ili bilo kakav dobronamjeran savjet u vezi toga slobodno se javi..
Nemoras se spdat odma I pravit pametan...tu sam da vidim sta drugi slazu I skupit eventualno koji dobar savjet oko tuninga..nisam se dosao prepirati... :icon_thumright:
vratimo se na temu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju