Tehnički kutak > Injection

Čišćenje čašice na ditechu

<< < (2/3) > >>

du_vlaho:
Ja bi se više bojao pojedenog dosjeda ležaja radilice ako je morini mašina - ja sam baš na ditechu sa 15 000km riješavao te probleme  :icon_biggrin:

Ako ne mjenjaš često svjećicu i dobro ti ide - ne diraj ništa... nisam ni ja do 10 000km prstom taknuo u ništa, samo najkvalitetnije ulje, gorivo i vozi... svako 10 000km osvježit prijenos - rolice, remen i centralni i to je to  :icon_thumright:

Inače to se meni dogodilo sa čahuricama ne znači da svaki ima taj problem, skidao sam ih nekoliko, al samo sam na mom prvi put zeznuo  :laughing7:

Tu je čašica... 3 šarafa

Emulzija

Neonac:
preventivno promjenim svjećicu svaih 6 tis drugo ništa ne diram je morini je mašina 2003 god i tako svakih 6 mjenjam rolice remen i itd, a ove god planiram malossi variomat ubaciti i to je to inače radi ko urica :)

du_vlaho:
Ti si sretan čovjek kad ti ne troši svjećice i radi bez greške...   :icon_thumright:

Prvi si vlasnik? Mislio sam dosad da je moja s najmanjom kilometražom... ima 17 000 na satu, a svjećice je prestala jest nakon generalke, stavljanja starije verzije ECU-a i auspuha... što je od tog pomoglo ne znam  ;D

Iwo SR Tuono:
meni na 40tkm pukla radilica, provrtila u dosjedu velikog lezaja pregrijala se i bam  :toothy12: :toothy12:

inace ciscenje te casice nije neki problem ali moras paziti na mali o ring na casici onaj jer njega ako izgubis tu vuce falsi zrak i motor ne pali

ivek_sr:
Moja presla 58 hiljada ful nakitana bez otvaranja blokova, trebalo je samo jednom cilindar mjenjat jer je pukla usisna lamela

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju