Tehnički kutak > Tuning skutera

Jetforce TSDI - Odabir auspuha

<< < (4/4)

STunrider:
ok, i sat sad a kraju, meni treba nesto za krajnju brzinu i vece ubrzanje, pod tim krajnja brzina mislim na nekih 15-20 km/h, sta je najbolje za to sto sam rekao da ide na tsdi (ditech,purejet...)

PROOF:
cekaj sad ti skuter ide 80 i sad bi ti sa spuhom htel ici 100????? :confused5: :confused5: :confused5:

EDIT:i stavil si 2 "base spuha" i yasuni r sa njima....prolistaj malo forum i pogledaj ko ima na serijali yasuni r...niko...

dhorvat:

--- Citat: crogenie - 11 Rujan, 2008, 13:00:07 ---Po nekoj mojoj logici - tvrđe opruge kvačila i malossijev multivar sa dobro pogođenim rolicama. Drugo nis nebih dirao.

--- Kraj citata ---

POTPIS!!  :icon_thumright:

Frend je imal DiTecha, stavil gore multivar i motor je bolje ubrzaval dosta. Sa RR-om nije puno dobil na ubrzanju osim krajnje nešto sitno.

Iwo SR Tuono:

--- Citat: STunrider - 14 Rujan, 2008, 12:12:29 ---ok, i sat sad a kraju, meni treba nesto za krajnju brzinu i vece ubrzanje, pod tim krajnja brzina mislim na nekih 15-20 km/h, sta je najbolje za to sto sam rekao da ide na tsdi (ditech,purejet...)

--- Kraj citata ---
gle,prdaj to i kupi VX 125 pa se vozi.

Slušaj mene i stavi ZX-a, naštelaj ga i vozi se ko čovjek, dobit ćeš 5 krajnje ili 10,ali 15-20 nikako, start bolji, međuubrzanja bolja. To je to za dio koji košza 1200kn i od lima je.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju