Tehnički kutak > Tuning skutera
Usporedba - Hebo Alu i Hebo Manston replica
vasso123:
Koliko ja vidim i znam,taj auspuh je pravi midrace,tako da sigurno treba mijenjat radilicu...
cvele60:
--- Citat: vasso123 - 15 Rujan, 2008, 15:53:48 ---Koliko ja vidim i znam,taj auspuh je pravi midrace,tako da sigurno treba mijenjat radilicu...
--- Kraj citata ---
Da -ovo je stage6 pro a ne replica tako da bi mozda i trebalo zameniti radilicu :dontknow:
Crazy Kuree:
--- Citat: vasso123 - 15 Rujan, 2008, 15:53:48 ---Koliko ja vidim i znam,taj auspuh je pravi midrace,tako da sigurno treba mijenjat radilicu...
--- Kraj citata ---
auspuh je iste snage kao yasuni R, ja nebi mjenjo radilicu ispod 20000km za taj setup, jer se nebi trebo vrtit preko 11000 u ubrzanju a to sigurno drži seriska radilica
dino gp1:
Mhr replica je jača od stage6 pro kita a puno njih je vozi na serijskoj radilici, tebi je taj set up jačine kao malossi gus i nardo! Mislim da je serijsa radilica ok a ako oćeš biti "miran" uzmi topovu za 800-900kn bolje ti netreba!
charnel:
--- Citat: dino gp1 - 15 Rujan, 2008, 20:44:10 ---Mhr replica je jača od stage6 pro kita a puno njih je vozi na serijskoj radilici, tebi je taj set up jačine kao malossi gus i nardo! Mislim da je serijsa radilica ok a ako oćeš biti "miran" uzmi topovu za 800-900kn bolje ti netreba!
--- Kraj citata ---
800kn auto bil
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju