Tehnički kutak > Tuning skutera
Usporedba - Hebo Alu i Hebo Manston replica
aprilija top:
da i ja se slazem dobar ti je setap sa stage6 i uzmi 21 da se bolje hladi da dobiva vise zraka duze ce trajat
dino gp1:
--- Citat: Hrga - 12 Rujan, 2008, 14:14:17 ---
--- Citat: igor.sb - 12 Rujan, 2008, 13:02:04 ---mozda bi i hrga due+ al mos ga jeb..kad ne postoji
--- Kraj citata ---
tocno, uglavnom ovak sam odlucio, mislio sam stavit LC ali sam se predomislio posto ovako mogu slozit jaci motor za manje pare tj. morao bi kupit vodenu, hladnjak, kit je skuplji... a ja neradim velike kilometraze mozda max 40-50km MAX! i odlucio stavit AC i to stage6 Sport Pro:
evo ovakav setup:
Stage6 sport pro
Stage6 spulja (prvo zx pa onda ona :laughing6: )
PWK 21 (dali je prevelik? tj dali ce biti npr bolje nego da stavim obican dellorto 19 ili 21?)
Multivar
Bgm evolution radilica(ova za nove blokove)
eto sad sam napisao u jednu ruku i setup koji ce ic gore pa sad ako imate neke preporuke ili nest :)
--- Kraj citata ---
Ja bi stavio 19 jer će biti dobar odnos potrošnje i performansa,a 21 ti nije prevelik ali ja ga nebi stavljao!
Drnda:
--- Citat: dino gp1 - 13 Rujan, 2008, 11:40:03 ---
--- Citat: Hrga - 12 Rujan, 2008, 14:14:17 ---
--- Citat: igor.sb - 12 Rujan, 2008, 13:02:04 ---mozda bi i hrga due+ al mos ga jeb..kad ne postoji
--- Kraj citata ---
tocno, uglavnom ovak sam odlucio, mislio sam stavit LC ali sam se predomislio posto ovako mogu slozit jaci motor za manje pare tj. morao bi kupit vodenu, hladnjak, kit je skuplji... a ja neradim velike kilometraze mozda max 40-50km MAX! i odlucio stavit AC i to stage6 Sport Pro:
evo ovakav setup:
Stage6 sport pro
Stage6 spulja (prvo zx pa onda ona :laughing6: )
PWK 21 (dali je prevelik? tj dali ce biti npr bolje nego da stavim obican dellorto 19 ili 21?)
Multivar
Bgm evolution radilica(ova za nove blokove)
eto sad sam napisao u jednu ruku i setup koji ce ic gore pa sad ako imate neke preporuke ili nest :)
--- Kraj citata ---
Ja bi stavio 19 jer će biti dobar odnos potrošnje i performansa,a 21 ti nije prevelik ali ja ga nebi stavljao!
--- Kraj citata ---
sve si ti ok rekao, ali po meni 21 je bolje ako je masina ac, i dosta jak setup, ako je dobro nastelan, nce biti neke razlike u potrosnji
Hrga:
eto znaci to ce bit tako, samo kure nepostoji shot za peugeot, a stage 6 pro ti je jedini midrace spuh za pezo (ima kratku granu kao piaggio, minarelli....) e da oce se moc vozit jedno vrijeme sa zx-om?
Crazy Kuree:
aha a bolje je stage6 slabije ide(opet bolje već shot i gus) al duže će trajat i taj auspuh predobro izgleda, a moreš se vozit sa ZX normalno samo će kit bit "ugušen" kad staviš stage6 auspuh iće za jedno 20% bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju