Ostalo > Razne offtopic teme :)
kako produziti wifi signal?
zvonkec92:
--- Citat: balicdim - 08 Siječanj, 2015, 20:24:54 ---možda je tablet krš pa ne hvata dobro
nabavi jaču antenu
nek susjed investira u neki wifi extender/repetitor
tenda - ebayo- oko 120kn from uk
--- Kraj citata ---
ja mislim da ti pricas spanjolski, daj linkove kaj sve moram pokupovat da bi to radilo i toje to... nekuzim ja ovo o cem ti pricas
balicdim:
Ajojoj ako je ovo spanjolski ko ce onda spajat, kad budem za kompom saljem linkove
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
zvonkec92:
--- Citat: balicdim - 08 Siječanj, 2015, 21:29:43 ---Ajojoj ako je ovo spanjolski ko ce onda spajat, kad budem za kompom saljem linkove
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
ma znam ja to spojit i znam kaje antena al neznam kak se zove ta jaca antena? kakve oznake mora imat i tak to, kaje repetiror blage veze nemam..
skoda90:
A jel si/ste razmisljali da nekako kablom spojite?
Bilo po zemlji bilo od tavana do tavana.
Ja isto tako imam iz kuce od staraca do moje cca 50m kabla.Kabal ide direktno iz prvog rutera u moj i to je to
zvonkec92:
ko ce kopat dvoriste zbog toga, a tu ima i vise od 50 metara, a i mislim da prvi susjed nebi dao svoje dvoriste kopat, zrakom takoder, najidealnije rjesenje bi bilo bezicno samo neznam kako, rj kaj sve da kupim kakvu antenu? usput me zanimanu i specifikacije neke najjace antene do kolko metara ide onda signal? jel jos kaj potrebno osim jace antene? i tak.. ne kizim se u to pa mi treba neko da samo kaze kaj da kupim, kupil bum i da to radi :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju