Općenito > Generalno o skuterima
zatamniti vizir ili....???
Win:
--- Citat: dino_sk - 12 Rujan, 2008, 14:18:02 ---svaka cast majstore super je ispalo , sad si me potako na razmisljanje da i ja sebi tak napravim
znaci do pol vizira foliju a drugu polovicu sa sprejem za zatamljivanje u 2 sloja
--- Kraj citata ---
Hvala....folija ti ide na malo manje od pola vizira...odnosno ides do tamo dokle ti vizir dopusta dok ti se ne lomi(probas prvo s obisnom trakom) kad si obicnu zaljepio bez zraka i guzvanja zabiljetis nekakvim flomasterom odljepis i onda folija...
nakon toga uzmes transparentni sprej(ne znam sad kako se tocno zove ali ti mogu kasnije javiti) i ravnomjerno naneses jedan sloj pustis da se osusi onda drugi...i dobijes odlican rezultat :headbang:
mislim da bi prosao i treci sloj ali nema potrebe i dva su odradila kako treba :icon_thumright:
Bokygs:
Lijepo izgleda :headbang: ,a kakva je vidljvost iz kacige,dal se vidi razlika između spreja i folije?
Win:
--- Citat: Bokygs - 12 Rujan, 2008, 14:36:13 ---Lijepo izgleda :headbang: ,a kakva je vidljvost iz kacige,dal se vidi razlika između spreja i folije?
--- Kraj citata ---
pa i ne bas malo je tamnije pod sprejom ali stvarno nezamjetno manje...
recimo prvo sprejanje mi je uzasno ispalo nisam ga ravnomjerno naspricao na mjestima je bilo tamnije itd.. kad sam to skinuo uvidio sam gdje grijesim zato je drugo dalo za mene iznenadjujuci dobre rezultate...vidljivost je super :headbang:
samo polako iz udaljenosti 30ak cm i bez stajanja te ravnomjerno :icon_thumright:
stark1:
ja cu probati sa folijom...super ti je ispalo...
@dino..ajde uradi to pa da vidim kako stoji na kacigi
dino_sk:
--- Citat: gigo_sf2 - 12 Rujan, 2008, 15:54:23 ---ja cu probati sa folijom...super ti je ispalo...
@dino..ajde uradi to pa da vidim kako stoji na kacigi
--- Kraj citata ---
hehe.....jbg ti bi se stalno furo na mene....prvo kupis kacigu ko ja ,pa skuter ko ja i sad oces i vizir zatamnit ko ja :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju