Ostalo > Razne offtopic teme :)
Skladistenje guma na sobnoj temperaturi?
ljubo46:
Ne znam da li cemu pomaze,
Znam samo da sam ih cijele namazo i da su bas lijepe, kao nove.
3alfa3:
--- Citat: Grale - 27 Prosinac, 2014, 11:32:28 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Prosinac, 2014, 09:22:38 ---Taj vulkanizer bi trebao mijenjat posao. Nije to za njega :)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2
--- Kraj citata ---
Zašto?
Njegov posao je montirat gume, balansirat i takve stvari.
Nije njegovo da daje stručna mišljenja, pošto ni nije stručnjak, odnosno osoba visokog obrazovanja tog smjera.
On može dat svoje mišljenje, naravno ko i svako drugi, samo se nebi previše trebala uzimat u obzir jer su manje - više temeljena na pretpostavkama :)
--- Kraj citata ---
Svako strukturno ostecenje bocnice je kraj za gumu. Tu ce prvo ruknut kad najmanje treba.
Zato se bocnice ni ne popravljaju. To bi morala znat i Kolinda Grabar Kitarovic, a kamoli vulkanizer
SF2 Freak:
Guma ako je nekorištena može trajati i do 15 godina , a ovo skladištenje u hotelima za gume bla bla bla . To su sve pi*darije , ja gume pecam na Savi i taman sezonu odrade i vratim ih nazad.
Grale:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Prosinac, 2014, 13:01:40 ---
--- Citat: Grale - 27 Prosinac, 2014, 11:32:28 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Prosinac, 2014, 09:22:38 ---Taj vulkanizer bi trebao mijenjat posao. Nije to za njega :)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2
--- Kraj citata ---
Zašto?
Njegov posao je montirat gume, balansirat i takve stvari.
Nije njegovo da daje stručna mišljenja, pošto ni nije stručnjak, odnosno osoba visokog obrazovanja tog smjera.
On može dat svoje mišljenje, naravno ko i svako drugi, samo se nebi previše trebala uzimat u obzir jer su manje - više temeljena na pretpostavkama :)
--- Kraj citata ---
Svako strukturno ostecenje bocnice je kraj za gumu. Tu ce prvo ruknut kad najmanje treba.
Zato se bocnice ni ne popravljaju. To bi morala znat i Kolinda Grabar Kitarovic, a kamoli vulkanizer
--- Kraj citata ---
Dobit ćeš ban, zaboravljaš koji je danas dan? ;D
zvonkec92:
:toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju