Tehnički kutak > Tuning skutera

Prenos!?!?

<< < (6/8) > >>

2TDottore:
meni je jednom prilikom neko reko da mu je puko lanac na tom derbiju i da se nastavio vozit.sad neznam dal je to istina ili nije.trebao bi nam to rec neko ko ima gp1

spyke#1:

--- Citat: 2TDottore - 10 Rujan, 2008, 18:53:56 ---derbiju je lanac samo sminka.

--- Kraj citata ---
nije samo šminka. zamjenom lančanika mijenjaš završni prijenos. montaža i demontaža zadnjeg kotača je puno jednostavnija. super izgleda( stvar ukusa )...

White:

--- Citat: 2TDottore - 10 Rujan, 2008, 19:03:10 ---meni je jednom prilikom neko reko da mu je puko lanac na tom derbiju i da se nastavio vozit.sad neznam dal je to istina ili nije.trebao bi nam to rec neko ko ima gp1

--- Kraj citata ---

gp1 open ima piaggio motor tj. remen,a racing ima od derbija na lanac..tako da nemoze biti sminka nikako sto se lanca tice... :)

spyke#1:

--- Citat: 2TDottore - 10 Rujan, 2008, 19:03:10 ---meni je jednom prilikom neko reko da mu je puko lanac na tom derbiju i da se nastavio vozit.sad neznam dal je to istina ili nije.trebao bi nam to rec neko ko ima gp1

--- Kraj citata ---

možda mu je puko dok je išo niz brijeg, inače teško  ;D

White:

--- Citat: spyke#1 - 10 Rujan, 2008, 19:18:22 ---

--- Kraj citata ---

možda mu je puko dok je išo niz brijeg, inače teško  ;D

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju