Općenito > Maxiskuteri

Sportcity <---> Gp1 250

<< < (7/12) > >>

Aco:

--- Citat: SlowRider - 14 Rujan, 2008, 20:49:56 ---
--- Citat: Aco - 13 Rujan, 2008, 20:09:39 ---jer npr. cura ima roxa koji ima jos usranije plastike sto se nimalo nisam nadao...

--- Kraj citata ---

O cemu ti pricas? HOces reci da plastike nevaljaju i da su lose kvalitete?

--- Kraj citata ---

da... inace motor je 2007 godina  i nema ni 3000km... mozda nije svaki taki al et jbg...
na par mjesta su počele pucat i na par mjesta je komadić otpo jednostavno, i još one plastike di je sat ko da nisu dobro sjele, nemos ih namjestit

mrcina:
ma derbi je super skuter ali na derbiju su oklopi previše knap napravljeni pa nemaju sigurnosni dio koji če dozvoliti pomicanje oklopa.
osim navedenog oklopi su tvrđi pa stime i krtiji od nekih drugih modela zato prilikom manjih uvijanja pucaju spone kao i sami oklopi.

kad bi samo promijenili kakvoču oklopa riješili bi sve.

PAVOPUSKA:
aj sad netko ko ima novog gp1 250 neka mi kaze dali mi se isplati kupit gp-a ili ne?! Pa hebemu nemoguce da je plastika tako shebana  ??? ???

mrcina:
ma nije shebana nego ako ga kupiš vozi se sa njim kao da si na ledu jer ako zvekneš nebuš prošao jeftino.

dino gp1:

--- Citat: PAVOPUSKA - 16 Rujan, 2008, 21:38:23 ---aj sad netko ko ima novog gp1 250 neka mi kaze dali mi se isplati kupit gp-a ili ne?! Pa hebemu nemoguce da je plastika tako shebana  ??? ???

--- Kraj citata ---

Ma kupi i nemaš brige, to za plastike je 100% preuveličano, nisu baš za 5 ali su ok (mogle bi biti i bolje s obzirom na ugled marke) :icon_thumright:!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju