Općenito > Maxiskuteri

Sportcity <---> Gp1 250

<< < (4/12) > >>

black-rox:

--- Citat: mata - 12 Rujan, 2008, 12:26:03 ---cekaj, to ti govoris o starijem modelu ili o ovom iz 2008 sa dva zadnja amortizera i jednim diskom naprijed?!

--- Kraj citata ---
O starijem modelu,o novome ne želim ni pričat taj ima dva amortizera,niži je,zadnju felgu 13 coli jedan disk neke jadne vilice,plastike očaj,jednom riječju aj novi mi je odvratan,a cijena je 33000kn po meni ne vrijedi toliko :nono:

zoki_NRG:

--- Citat: black-rox - 13 Rujan, 2008, 13:59:45 ---
--- Citat: mata - 12 Rujan, 2008, 12:26:03 ---cekaj, to ti govoris o starijem modelu ili o ovom iz 2008 sa dva zadnja amortizera i jednim diskom naprijed?!

--- Kraj citata ---
O starijem modelu,o novome ne želim ni pričat taj ima dva amortizera,niži je,zadnju felgu 13 coli jedan disk neke jadne vilice,plastike očaj,jednom riječju aj novi mi je odvratan,a cijena je 33000kn po meni ne vrijedi toliko :nono:

--- Kraj citata ---
potpis, i jos nesto
npr..da padnes sa derbia, garantirano ti je da ce ti plastike popucat na sve strane i nosaci svi zivi...
tj...dokazano je na nekoliko derbija  :toothy12: :toothy12:

Aco:

--- Citat: zoki_NRG - 13 Rujan, 2008, 18:45:12 ---
--- Citat: black-rox - 13 Rujan, 2008, 13:59:45 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
potpis, i jos nesto
npr..da padnes sa derbia, garantirano ti je da ce ti plastike popucat na sve strane i nosaci svi zivi...
tj...dokazano je na nekoliko derbija  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

vidio sam par derbia s kojih je padano i na nijednom plastika nikaka nije pukla...
ja sam isto bio proklizo sa svojim jednom, plastike su se ostrugale jedino...

black-rox:
Ja sam vidio tri totalke derbia i to mi bilo dovoljno,svaki je imal kplt razbijene plastike tako da ono nemoj ono svako svoga konja hvali,jbg škart roba je i gotovo,plastike su bolje na nekome kinezu iz peveca nego na derbiu :laughing7:

Aco:

--- Citat: black-rox - 13 Rujan, 2008, 19:32:49 ---Ja sam vidio tri totalke derbia i to mi bilo dovoljno,svaki je imal kplt razbijene plastike tako da ono nemoj ono svako svoga konja hvali,jbg škart roba je i gotovo,plastike su bolje na nekome kinezu iz peveca nego na derbiu :laughing7:

--- Kraj citata ---

pa ak je totalka naravno da je razbijen cijeli.... nije da hvalim neg ono nije tak bas kak ljudi kazu da je usran, jer npr. cura ima roxa koji ima jos usranije plastike sto se nimalo nisam nadao...
na derbiju ispadaju sarafi i to... tak da na to treba pazit ak ga se kupi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju