Tehnički kutak > Tuning skutera

RMS radilica-MISLJENJE

<< < (3/6) > >>

emir_tz:
druze moja je RMS a stage6 hpc mi je od jarana ali rekao mi je dati,to ce mo se ja i on dogovoriti.bitno mi je samo da se neraspadne na ovom setapu.

Ceki21:
Ne znam kako za mina, ali za pia masine rms radilica mijenja kut paljenja i realno ne valja ;)
A to hoce li se raspast- moze za 2 km, a moze i za 22 000, tesko je znati

emir_tz:
ok druze  :)
jer neki govore da RMS radilice nevaljaju neki da su dobre pa ni sam neznam sta da radim  ???
a vidicu u kakvom je stanju ova stage6 hpc radilica u druga pa cu vidjeti koju cu staviti 

EdoSP:
Pretpostavljam da ces sve novo uzimat i slagat, ja da sam na tvom mjestu, odgodio bih sve na mjesec, dva, tri vise, koliko ti treba da skupis pare za postenu radilicu i lezajeve( pretpostavljam oko 100-120e, bar su tako prije bile) i bio siguran u ono sto slozis, ipak je to velika cifra da rizikujes termogrupu, mada bilo je ljudi koji su trpali due+ ili cak tpr na serijsku radilicu, pa su mnoge stvari prije radilice otisle. Ne kazem da ti ta radilica nece drzat, ali ako sve stavljas novo, stavi i radilicu i ne brini.

emir_tz:
ok vidicu pa mozda i tako uradim kada vec sklapam da sklopim kako treba  ;D da ga nemoram otvarati svake sedmice  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju