Ekipa samo bi zamolio da ako već tvrdite da nešto ne valja da to argumentirano tvrdite jer ste probali, dobili takve i takve rezultate a ne da nešto kažete da ne valja jer samo tako mislite
Ničija namjera nije nekoga prevariti opljačkati i slično, nikad to nismo radili pa nevidim razlog da je baš sada prilika da se čovjeka opljačka, gospodin se interesirao za auspuh TECNIGAS Silent Pro koji mu je i ponuđen i usput je bio ponuđen na osnovu dosadašnjeg iskustva kupaca i NARAKU Traffic, odmah je bilo rečeno da se treba poigrati sa pronalaskom idealnih rolica te da se od oka može reći da se krene sa 1g. dolje, svatko ko imalo ima znanja o skuterima nemože reći da napamet sa jednim setom rolica počinje i završava uštelavanje skutera!
Što se tiće samog NARAKU Traffic auspuha sa sigurnošću mogu reći da se radi o dobrom proizvodu, ne kažem najboljem koji postoji već dobrom, do sada nije bilo niti jednog problema sa njima i da su kupci bili više nego zadovoljni, komantari su u pravilu bili ti da skuter bude življi, da bolje ide uz brdo i da se dobije nešto i krajnje brzine, kupci sa kojima smo bili u kontaktu nakon ugradnje su prenijeli informaciju da se je išlo sa lakšim rolicama, konkretno kod Kymca se išlo sa 1g. lakšim, osobno sam još vidio i provozao 1 lunu vision i peugeot Jetforce koji nisam vozio ali sam slagao sa čovjekom auspuh i također sam dobio vrlo pozitivne komentare......prije par postova je pisalo kako bez probe više setova rolica, remenja, dizni itd. nemožeš naštelat skuter i reći da znaš, ja osobno nemislim da ovdje treba toliko utrošiti ali definitivno mislim da treba probati više gramaža osim navedenih 8g. isto tako (ne mislim da član .KORKYRA ne priča istinu) vagnuo bi još za svaki slučaj i postojeće rolice u skuteru da budemo 100% odakle krenuti, probao bi gram, gram i pola pa i dva ako treba i vidio u kojem smjeru vodi, isto tako da bi se vidjelo u kojem smjeru vodi treba uzeti neke parametre i mjeriti postignute rezultate što nekada zna jako zavarati (član dhorvat je bio svjdeok uštimavanja NRGa gdje je osječaj govorio jedno a kad se stalo sa 2 skutera na crtu praksa je pokazala drugo)
Dali je bolji LV Toring nemogu reći jer iskreno nikada oba nisam imao na istom skuteru da bi mogao usporediti, da je LV odličan aupuh to mogu potvrditi jer ga je imalo više ljudi i bili su zadovoljni između ostalog i članovi 3alfa3 i ivanM za koje znam da su vrlo stručne osobe, stručnije od večine nas, ali isto tako mogu potvrditi još jednom da je NARAKU (opet napominjem ne najbolja) ali vrlo dobra firma iz Taiwana koja proizvodi kvalitetan asortiman, zastupljeni su u Americi, Europi (kod nas malo manje) i ostalim djelovima zemlje već dugi niz godina, isto tako NARAKU Traffic je provjereno dobar auspuh, odlične kvalitete izrade, dobro prihvaćenog dizajna od strane kupaca (makar svatko ima pravo na svoj ukus) i auspuh koji daje nešto bolje performanse kad se uštima, tako da bi htio demantirati par netočnih navoda: ovo nije auspuh za 4T, nitko nije nikoga prevario, opljačkao i slično, žao mi je što se uotrebljavaju teške i bezobrazne riječi ali nažalost nemožemo govoriti svakome osobno kako da se ponaša, što je kulturno a što nije, uvjek smo tu da pomognemo koliko možemo i u tome se trudimo