Tehnički kutak > Tuning skutera
TGB R50X - Tuning
2TDottore:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 10 Rujan, 2008, 18:40:50 ---
--- Citat: White - 10 Rujan, 2008, 18:36:12 ---bezvezno pitanje...kad vec imas toliko para zasto nekupis fino roxa od Shiltac-a? i sredis si ka covijek pravog skutera?Sry ak je jadno pitanje ali nekuzim te zasto hoces tgb srediti. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Zato jer skuter nisam birao ja biseru,a baš da ga idem prodavat pa da kupim bolji,nisam lud,i nisam toliki fan skutera.Vjeruj mi,da imam vozačku nikad nebi sjeo na skuter,vec kupio pošteni motor bez raznih naštimavanja i zajebavanja.
--- Kraj citata ---
Onda polozi A1 ili A kategoriju.Prodaj skutera i kupi si neki motoric sljedece godine.
ProDriverGT(TGB):
to je druga stvar....pa zast ces sređivat ga kad polozis na proljece kupis si onda pravi motor i vozis se,a skut ostavis starom.... :glasses2:
[/quote]
Halo! :hello:Pa ja cu na prolječe tek 16,znači smijem do 50kbk
2TDottore:
O pa onda ces se morat strpit jos koju godinu ili prodaj skuter i kupi neku apriliju rs50 ili nesto slicno pa ces malo saltat i nebu ti dosadno. :icon_biggrin:
White:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 10 Rujan, 2008, 18:49:26 ---
to je druga stvar....pa zast ces sređivat ga kad polozis na proljece kupis si onda pravi motor i vozis se,a skut ostavis starom.... :glasses2:
--- Kraj citata ---
Halo! :hello:Pa ja cu na prolječe tek 16,znači smijem do 50kbk
[/quote]
godine nisu vazne ako znas voziti motor i nisi divljak :icon_thumright: sa 16 mozes poloziti za 125ccm..a sad ako ti zelis 50 samo izvoli :icon_scratch:
2TDottore:
ak oces 125 imam ti ja za prodat svoju cagivu mito.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju