A sta mislite o kupnji novijeg runerra sp50 i onda stavim kit 70, oce li se najveca brzina povecat dobro ili ce bit tu negdi
Da, i onda pazi gdje je radar, gdje je nad*kani policajac i uvijek se moraš trest kad ih vidiš jer nisi po zakonu...
Prije bi 4T kineza od 125 imao nego naturpijanog runnera baš zbog tog, znači da sam legalan i da me zaboli di su policajci...
Sad što da uzmeš, ovisi na što ciljaš... primjer ja sam tip čovjeka koji voli jednostavnost i pouzdanost te mi treba nešto da ponekad skočim do grada, stoga sam uzeo Apriliu SR150, nema vodeno hlađenje - znači ne može zamrznut, ne moraš antifriz sipat, dvotaktni je - znači nemaš ventile, klackalice, ulje i filter koje moraš mjenjat svako 3000km. Malo više troši, ali kao što sam rekao, koristim ga samo za ponekad do grada (tura 25km u jednom smijeru)
Kad bi tražio nešto za po polju iživit se uzeo bi Yamahu DT-a
Za jurnjavu Apriliu RS-a
i tako...
Al kako imam A, uzet ću jednog dana Yamahu MT-07, dva cilindra, 700ccm i 75ks... za do grada skočit milina, a s obzirom na sjedanje imam osjećaj da bi i po makadamu bio dobar, al to kad padnem par puta s njega pa ga ne budem više žalio...