kao netko iz Splita, znam o čemu autor posta govori,
servisi su katastrofalni, ispod svake granice moralnosti.
ispipkavaju te da vide koliko znaš i onda te laži, popravljaju zdrave djelove, skidaju tvoje orginalne i zamjenjuju ih smećem, naplate preko svake mjere a unište ti skuter.
moj otac je prije 10 godina u ovlašteni servis Aprilia doveo sr-ku da ugrade 70 kit i malossi auspuh, pali su sa skutera, razderali zadnju gumu, uništili plastiku, koja se iskrivila i ništa više nije moglo sjesti nazad na mjesto...
kad je reklamirao, potjerali su ga ko pseto, kad je zvao na telefon, radnici koji su pali su se lažno predstavljali ko vlasnik...
morao je vuć veze da bi došao do vlasnika koji ga je na kraju nazvao lažovom...
ja sam prije 2 mjeseca imao (i još imam jer nisu napravili a uredno su naplatili) problema sa strujom, odveo sam u lokalni servis u kvartu, držali su mi skuter ukupno 27 dana, 5 puta sam ga gurao nazad na servis jer bi se ugasio u vožnji dan nakon pruzimanja još imam problema ali neću ga vodit tamo više jer očito ne znaju posao.
Na pujankama imaš servis "Motorin", iako su i oni siva zona i hrpa ljudi je nezadovoljna, izgleda da onaj momak tamo ipak zna šta radi.
Nazovi i telefonski se dogovori za cijenu jer čim ovaj čuje da sam ne znaš naštelat karburator, odma će pretpostavit da si noob što se tiče tehnike i poć te muljat. Neka ti ekipa s foruma da okvirnu cijenu koliko bi to došlo i nemoj ić ispod toga.
Ja sam bio kod njih 4-5 puta za neke sitnice i ako se dogovoriš telefonski za cijenu bude ok, ja prošli put nisam, samo sam ga doveo da mi promjene kočne pločice i oderalo me bezobrazno.