Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi Sport - Odabir svjećice

<< < (2/17) > >>

ivanm:
ne pišite gluposti po forumu..
naravno da nemora biti denso..
ali preporuča se platinasta svječica ili čak iridij, zato što bolje radi na okretajima, pročitaj na faqu..

dhorvat:

--- Citat: ivanm - 07 Rujan, 2008, 19:08:06 ---ne pišite gluposti po forumu..
naravno da nemora biti denso..
ali preporuča se platinasta svječica ili čak iridij, zato što bolje radi na okretajima, pročitaj na faqu..

--- Kraj citata ---

Iridium i planitum svjećice su ti kod visokih okretaja dušu dale, ali su dosta skupe. Ja imam max okretaje do 8500 i zato mi je Denso za 20 kn odlična. imam ju već 17 hiljada km kolko i kit i karike i klip i nemam ju potrebe mijenjat još.

2TDottore:
Uzmi si ti samo obicnu svjecicu i neces imat brige.Ove sve druge tipa platinum i iridium su bacanje novaca.Ja ti na malossi sportu imam championku RN2C koja kosta oko 30kn i radi savrseno u svim vremenskim uvjetima uz to da mi je scoot AC koji se vise grije od LC

vasso123:

--- Citat: 2TDottore - 08 Rujan, 2008, 08:51:32 ---Uzmi si ti samo obicnu svjecicu i neces imat brige.Ove sve druge tipa platinum i iridium su bacanje novaca.Ja ti na malossi sportu imam championku RN2C koja kosta oko 30kn i radi savrseno u svim vremenskim uvjetima uz to da mi je scoot AC koji se vise grije od LC

--- Kraj citata ---
I sta si htio rec time?

3alfa3:

--- Citat: vasso123 - 08 Rujan, 2008, 17:47:45 ---
--- Citat: 2TDottore - 08 Rujan, 2008, 08:51:32 ---Uzmi si ti samo obicnu svjecicu i neces imat brige.Ove sve druge tipa platinum i iridium su bacanje novaca.Ja ti na malossi sportu imam championku RN2C koja kosta oko 30kn i radi savrseno u svim vremenskim uvjetima uz to da mi je scoot AC koji se vise grije od LC

--- Kraj citata ---
I sta si htio rec time?

--- Kraj citata ---

To da treba za 1 broj (barem u NGK slucaju) hladniju svjecicu nego za LC?  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju