Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ne pišite gluposti po forumu..naravno da nemora biti denso..ali preporuča se platinasta svječica ili čak iridij, zato što bolje radi na okretajima, pročitaj na faqu..
Uzmi si ti samo obicnu svjecicu i neces imat brige.Ove sve druge tipa platinum i iridium su bacanje novaca.Ja ti na malossi sportu imam championku RN2C koja kosta oko 30kn i radi savrseno u svim vremenskim uvjetima uz to da mi je scoot AC koji se vise grije od LC
Citat: 2TDottore - 08 Rujan, 2008, 08:51:32Uzmi si ti samo obicnu svjecicu i neces imat brige.Ove sve druge tipa platinum i iridium su bacanje novaca.Ja ti na malossi sportu imam championku RN2C koja kosta oko 30kn i radi savrseno u svim vremenskim uvjetima uz to da mi je scoot AC koji se vise grije od LCI sta si htio rec time?
u mene je NGK 9 toplinska vrijednost AC je skuter, a to da je bacanje para za iridiumku baš i nije jer traje ko 3 obične svjećice a daje duplo jaču iskru i za visoke obrtaje dušu dala jer seriska bombina teško daje stabilnu iskru na visokim obrtajim a ova svjećica i iz slabe iske napravi jaku hehe a bolje izgara smjesa i dobješ nešta na obrtajim
Samo mogu potvrditi...alfa mi preporucio NGK iridium i kupio svjecicu..svjecica dusu dala...izgara smjesa puno bolje odaziv na gas 5 puta bolje...i puno ljepse radi motor...Vrijedi svake kune...bumo vidli kolko bu radila sad ja sam ju nedanvo metnuo i zdrobi osam tek nekih 400km..
IU24 IWF 23 ili IWF 24sve 3 su ti irriduim, 150kn/komza ditecha pričam