Ostalo > Razne offtopic teme :)

Aerox koji ide 136km/h, sp180 153 UZBRDO SA DVOJICOM

<< < (8/12) > >>

Matija97:
Maloprije si spominjo da se nesmije vrijedat druge,isto tako se nesmije niti prijetit nekom da ces ga "centrirat"  :icon_thumright: a ovo da me dira sta drugi misle o meni,boli me briga..uostalom,pogledaj datum tog posta s automaticom  :laughing7: 2011  :hello: tolko od mene jer mi se neda vise raspravljat s tobom  :icon_thumright:

Mile110:

--- Citat: Matija97 - 03 Prosinac, 2014, 13:11:58 ---Maloprije si spominjo da se nesmije vrijedat druge,isto tako se nesmije niti prijetit nekom da ces ga "centrirat"  :icon_thumright: a ovo da me dira sta drugi misle o meni,boli me briga..uostalom,pogledaj datum tog posta s automaticom  :laughing7: 2011  :hello: tolko od mene jer mi se neda vise raspravljat s tobom  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Nisam rekao da cu te ja centrirati da te doma trebaju centrirati ili posto vjerovatno neznaju neka te posalju dr.Anti Pavloviću

Normalno da se nemas kaj raspravljati jel si ga dobio di trebas :sex2:

Rox-Rab:
Mile i dalje cekamo slike BB-a  :headbang:

Mile110:

--- Citat: Rox-Rab - 03 Prosinac, 2014, 13:16:51 ---Mile i dalje cekamo slike BB-a  :headbang:

--- Kraj citata ---

Prodao sam ga i kupio tomosa jebes rox-a kada tomos ide 95

Matija97:

--- Citat: Mile110 - 03 Prosinac, 2014, 07:02:14 ---
--- Citat: Matija97 - 28 Studeni, 2014, 18:36:55 ---http://forum.mojskuter.com/index.php?action=profile;u=12965 il mu je dosadno u zivotu il je jednostavno debil  :toothy3: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ja mislim da bi se mogli naci u Zg-u trebalo bi ti neko centriranje

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju