Ostalo > Razne offtopic teme :)

Aerox koji ide 136km/h, sp180 153 UZBRDO SA DVOJICOM

<< < (5/12) > >>

sule:
Prije bi rekao da voliš kad ti ga metnu  :dontknow:

Mile110:

--- Citat: sule - 03 Prosinac, 2014, 09:27:26 ---Prije bi rekao da voliš kad ti ga metnu  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Kaj tebi nije dobro pa procitaj si nik ŠULE ,metnuo si ga sam sebi kada si pravio account

I kaj te admini ne banaju tu od drogi pises di mala deca uce o tuningu ti o gudri pises aj sramota

Ustvari se ti Željkec ljutis kaj vozis Speedsheet-a, znam tesko voziti se sa time i gledati skutere poput :aprilia: :gilera: :piaggio: :vespa: pa cak i :kinez: barem ti ga niko ne mece svako vecer

Mile110:
Znaci ovo je namjesteno ili neznam neka vrsta bolesti

Znaci matija97 kaze da sam ja debil koji ima rox i runnera koji idu 140+ , a on ima tomosa koji ide 100km/H

Onda ova Sule kaze da ga meni mecu , neznam stvarno kaj da ti kazem šule vjerovatno ga voliš primati kada ti je to nick

I ovaj Rox Rab mi je sumljiv vidis da pise kao Due+ a frajer mu odgovara da je i onda napiseda je BB 94ccm . Nerazumijem zasto to objavljujes koji ti problema imas kaj te to cini sretnim kada uspijes naci vecu budalu. Taj lik nema runnera niti rox ,a cudio bi me kako tako slozen rox ne ide 130 sa takvim tuningom kao sto prica moguce je sad vi serite kaj ocete , da DUE+ se hvali kako je skinuo rekord u gusanom cilindru 159km/H

TomoRI:
 :sign096: :ovojezabann:

Mile110:

--- Citat: TomoRI - 03 Prosinac, 2014, 10:53:43 --- :sign096: :ovojezabann:

--- Kraj citata ---

Sta sad ti koji je tvoj problem gle nisam pshijatar da vas sve izljecim . Pretvorili ste me u ludog forumasa sa tim laznim optuzbama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju