Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....
trudna tableta:
ma da, krivo sam zapamtio, remen je 743...al sa njim mi ide sporije :dontknow:. jel to onaj koso vario? Rolice sam bas mislio probati da budu 12g :toothy12:
zvonkec92:
ma nemoguce, 743 je org remen i mora sa tim ic dobro.. ista prica je i za 12" 125 blok, masa ljudi vozi 835 a meni kurca nejde s njim i ja vozim 842
trudna tableta:
stavio 743 org remen i vibracije su mi se smanjile za 40%, vjerojatno je onaj kratki remen koji ima oznaku 743 - 18 dayco, :-[ali je kraći jedno 2 cm od ovoga originala stvarao vibracije pa sam imao osjećaj da bu se sve jednog dana raspalo. Promjenio usput i zadnju gumu koja je dobila balon pa je i to drmusalo. Motorić je naravno doživio preporod i puno ga je sada ugodnije voziti iako na brzini nisam bas nis dobio :toothy10: Stavio sam rolice 12g al sam skužio da se samo dere(međuubrzanje je bilo malo finije) i krajnje sam izgubio valjda 10kmh pa sam vratio originalke. Na v max koja je bila po vuri 1cm pala derao se za raspasti pa reko ne treba mi baš da ga sad zakoljem pa sam vratio 14g. nek traje...
zvonkec92:
imas kakav vario gore? A9 bregasta je obavezna ak se mene pita :P
trudna tableta:
nemam, vario je vulgaris...ma nisam niš dirao od kad sam stavio mašinu gore, kak sam ju kupio tak sam ju zašrafio i kresno. Nisam čak ni štelo frg ni niš, pali uvijek iz prve na pola zuba pa nisam htio niš prčkat...dok radi...a i bojao sam se vozit na tom čudu :toothy10:
Mislim da bregasta nije neki trošak koji si ne bi mogli dopustiti tak da vjerujem da će biti, iako me zanima da li bi se možda uz bregastu nekaj dobilo sa malo većom diznom?? Mislim da je član Kosta negdje spomenuo da je na rokiju imao 106 umjesto 104 ak se ne varam??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju