Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Snaga nije pala isto ide..Ako znas reci ako neznas nemoras ni orgovarati .To mi je cisto za zafrkanciju iman gileru uz njega ma malo baotiana sredujem.Ako ko zna neka pomogne pls
Citat: NoDi - 23 Studeni, 2014, 20:33:03Snaga nije pala isto ide..Ako znas reci ako neznas nemoras ni orgovarati .To mi je cisto za zafrkanciju iman gileru uz njega ma malo baotiana sredujem.Ako ko zna neka pomogne pls nemoj se glupirat da isto ide kad to teoretski nije moguce, zato kaj sam imo 50 4t i znam sto pricam , da bi puco iz spuha mora grana bit skroz protocna sto ne smije bit na 50ccm ja sam ko klinac imo zip 4t i leovince scoot auspuh i puco je i iso plamen van i izgubio je na snazi i momentu previše.
Poz ljudi.Evo ovako ja sam ovih dana na baotianu prerađivao top povadio iz njega sve stavio jednu cjev u njega s rupicama i stavio zicu za pranje suda umjesto vune.On sada ima zvuk i sve al jel se moze kako dobiti da on puca iz auspuha kada padaju okretaji kao na vecini topova?
Ma znam to na kljuc al nije mi jasno kako taj s leovimce scoot puca s ovaj nece a napravia sma sve ko sto top ima cjev vuna ipsve je dobro zvuk ima dobar al nece pucati kad padaju okretaji