Tehnički kutak > Styling skutera
Viziri za skutere i maxi skutere svih brendova
IVAN-VIZIRI:
Serijom slika predstavicu svoje vizire raznih dimenzija i oblika sa i bez metalnih nosaca. Vizir mogu biti dimenzijom po vasoj zelji i potrebama, a dizajn je moj unikatan ili nalik nekom od fabrickih modela. Ako vam treba isti kao fabricki moracete kupiti original. O svemu drugome mozemo se dogovarati. Ako sam u nekoj razmeni dosao do originala (novih ili koristenih a u odlicnom stanju) to cu posebno izdvojiti i naglasiti.
Postoje i modeli koje mozete ugraditi samo uz strucnu pomoc ili kod mene u radionici, srecom nije mnogo takvih :) ali cu i njih prikazati.
Fotografija ima mnogo pa ako ako preteram sa megabajtima ili sam na pogresnom mestu postavio temu molim moderatora za pomoc.
Za laksu komunikaciju koristite moj mail a ne privatne poruke. Na mail mi pored upita obavezno posaljite i fotografiju skutera ili motorcikla za koji trebate vizir. Godiste i ostali podaci mi ne garantuju nista, potrebna mi je fotografija.
[email protected]
Hvala!
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
IVAN-VIZIRI:
Ovaj model je za sada unikatan, radjen za prijatelja Svetislava Buleta Goncića.
IVAN-VIZIRI:
Evo malo i za Piaggio skutere :)
IVAN-VIZIRI:
Piaggio...
IVAN-VIZIRI:
Za Malaguti skutere model Password i Centro imam par originalnih ne raspakovanih kompleta (vizir i nosaci sa svim mogucim neophodnim srafovima i uputstvom za montazu).
Lager nije obnovljiv, imam samo nekoliko kompleta od oba modela. Za Centro pored tih kompleta ima i 3-4 vizira koji su namenjeni prodaji bez nosaca.
Vlasnicima skutera koji od ranije imaju nosace mogu izraditi samo vizir ili onaj odvojeni deo koji pokriva ruke kakav je kod modela Password.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju