Ostalo > Razne offtopic teme :)

Pitanje u preuzimanju paketa koji je poslan pa se vratio jer nije podignut

(1/2) > >>

Infernus:
Kad posaljete paket dobijete papiric da ste ga poslali. Ako se paket vrati (jer ga kupac nije podigao ili iz bilo kojeg drugog razloga), dal kod preuzimanja tog vaseg paketa morate dati taj papiric (dokaz o slanju) i dal vam nakon cijele te procedure ostaje ikakav dokaz da ste paket uopce ikad poslali?

Rox-Rab:
listic da si poslao ostaje tebi ne moras ga vracat ako ti se paket vrati jedino neznam dal moras duplo postarinu platit

zvonkec92:

--- Citat: Infernus - 22 Studeni, 2014, 13:06:33 ---Kad posaljete paket dobijete papiric da ste ga poslali. Ako se paket vrati (jer ga kupac nije podigao ili iz bilo kojeg drugog razloga), dal kod preuzimanja tog vaseg paketa morate dati taj papiric (dokaz o slanju) i dal vam nakon cijele te procedure ostaje ikakav dokaz da ste paket uopce ikad poslali?

--- Kraj citata ---
i mislil sam si da bu te onaj smrdljivi tovar zaj#bo za masinu..

Infernus:
A jbg zvone, kad nemam pameti xD
100kn mi je kod njega a sad sere da je poslao pa mu se vratio paket jer nisam podigao i morao je platit jos povratak paketa (a zvao sam postu i nije uopce bio nikakav paket kod njih)  :drunken_smilie:
Pitao sam ga da mi slika listić i kaže da ga je morao predat mad je uzimao paket natrag, dakle laže?

Rox-Rab:
Meni se jednom paket vratio i nisam morao vratit listic, znaci laze.  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju