Općenito > Trgovine

Moto Bencony ZG

(1/1)

Kawa:
Pozdrav, kako sam u potrazi za maxiem, naišao sam na trgovinu Moto Bencony, ZG, Hegedušićeva.
Uglavnom, uvoze rabljene skutere iz Italije, pa me zanima jel netko kupovao dolje, ima li kakvih iskustva?

JogFromYamaha:
benkoni je stara firma i dobro poznata po djelovima za razne motore i dodatke za motore

Scooterist_#1:
Dobrih stvari ima, ali i losih kao RMS... cast pojedinim stvarima od RMS-a ali inace... znaju imati dobrih akcija na moto opremu...

JosipMarijanovic:

--- Citat: Kawa - 18 Studeni, 2014, 22:01:23 ---Pozdrav, kako sam u potrazi za maxiem, naišao sam na trgovinu Moto Bencony, ZG, Hegedušićeva.
Uglavnom, uvoze rabljene skutere iz Italije, pa me zanima jel netko kupovao dolje, ima li kakvih iskustva?

--- Kraj citata ---

Nekidan sam bas imao raspravu sa jednim covjekov na tu rabljenih skutera iz Italije.

Covjek je gledao tamo skuter, jer je tamo i zivio jedno vrijeme, i kaze ovako, ima njih starijih sa malo kilometara ali puno servisa iza sebe. Puno njih je vozeno samo u gradu i broj paljenja koji imaju ti skuteri u prosjeku je do tri puta veci nego sto bi bilo u nekom normalnom koristenju za taj broj kilometara.  U prijevodu, masine puno rade na hladno, ne zagriju se a vec se gase. Kilometara nista, a stanje ispod oklopa bi moglo biti kriticno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju