Ostalo > Svijet računala i mobitela

Igrica s autima za pc

<< < (2/10) > >>

nodius:

--- Citat: dachi - 18 Studeni, 2014, 23:36:25 ---
--- Citat: zvonkec92 - 18 Studeni, 2014, 23:30:36 ---meni najjača igrica ikad je NFS underground 2

--- Kraj citata ---

preso bar 20x haha :D al nikako napunit kao 100% onaj q,iako vise utrka nema.. znam da kad odradis 3-4 one ulicne utrke kad stisnes enter,onda dobijes onaj kao karbon kit,kao sire blatobrane itd

--- Kraj citata ---

suv, ilegalne il onaj outrun?? :icon_scratch:

Tomi_ZG:

--- Citat: Aprilia97 - 18 Studeni, 2014, 23:35:12 ---kad ju usporedis s forzom naprimjer je ti jos uvijek najjaca?  :dontknow: :glasses9:

--- Kraj citata ---
Forza je odlična samo bi trebalo neki dobar volan za nju,probao neki dan kod frenda zadnju verziju na full hd telki,odlično.

Jel zna netko može bit i starija igra za komp(vrlo poželjno zbog moje kante) samo da ima Nordschleife za vozit.

Johnny iber:
Nfs shift 2 tamo da predes drift moras bit isus  :headbang: :headbang: :headbang: :icon_thumright:

Josip-98:
Nordschelfie mi je zakon eh da je otic tamo bacit dir  :icon_thumright: :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Zakon je i kad spizdiš ogradu,bolje da ne znaš cifru samo da je udubiš,a lome se sve u 16 na track dayevima  :drunken_smilie:
Problem je kaj tam dolazi puno internet gran turismo trkača koji nemaju strahopoštovanja prema toj stazi,a zajebana je i opasna,i onda bude krš i lom,i po par hiljada eura štete dok si reko keks.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju