Ostalo > Svijet računala i mobitela

Igrica s autima za pc

<< < (4/10) > >>

Matija97:
NFS i to mi vise nije privlacno,prije jedno 10 godina sam slinio kad bi dobio neki novi body no dns vj ni nebi ulazio u garazu s ciljem da ga tuniram  ;D Trazim nesto jace  :toothy12: Forza mi je recimo pre bolesna i cak sam gledao vec da piknem neku konzolu zbog nje al sam ipak odusto jer znm da bi me proslo vrlo brzo a za tih mj dana zadovoljstva dat 200-300€ za konzolu...  :laughing6: Instalirat cu r factor pa javim dali sam zadovoljan  :icon_thumright: Jel postoji jos sta slicno a da se moze igrat online?Tipa grid mi je bas zbog toga jeben,kao i forza  :headbang:

ditek:
Rfactor/Race07/Live for speed
Rfactor je HC simulacija, R07 za grip, a LFS ako volis po boku  :headbang:

zvonkec92:

--- Citat: rodjeni - 19 Studeni, 2014, 02:47:11 ---
--- Citat: zvonkec92 - 18 Studeni, 2014, 23:30:36 ---meni najjača igrica ikad je NFS underground 2

--- Kraj citata ---

slazem se s tobom, jos dan danas ga igram... garim rx-7, hondu sljivik i skyline-a

--- Kraj citata ---
i obavezno sa manualnim mjenjcem da ga mogu rastegnut do blokade a ne da mi on salta soma i pol okretaja ranije

rodjeni:
obavezno sa volanom igram, uteram obrtaje u crveno pa udarim po mjenjacu... nema boljeg  :laughing6:  :laughing6:  :laughing6:

Matija97:

--- Citat: ditek - 19 Studeni, 2014, 12:32:53 ---Rfactor/Race07/Live for speed
Rfactor je HC simulacija, R07 za grip, a LFS ako volis po boku  :headbang:

--- Kraj citata ---

Od te tri navedene jedino rfactor nisam jos probo,tocnije instaliro sam ga ali mogu pokrenut samo demo verziju jer se krekana verzija pokrece preko druge ikone al kad tu ikonu pokrecem nece otvorit  :'( sad skidam drugi krek  :icon_thumright:

EDIT:uspio sam krekat i mogu birat servere ali kad se joinam u server izbaci me iz igre i kaze "rfactor has stoped working"  :redface: :redface: :redface: sta da radim?citao sam da je mozda zbog modova no izbriso sam mod koji sam prethodno ubacio ali i dalje isto  :dontknow: sta da radim?vec sam lagano izgubio volju za igranjem kolko sam se izj#bo  :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju