Tehnički kutak > Tuning skutera

quasar/leader oversize ventili + obrada glave

<< < (5/18) > >>

steeef:
da,malossi bregasta ima sire bregove i drugaciju geometriju,razlika na oko se skoro i ne vidi..
drugaciji je tajming al vjerojatno ima dosta mjesta na vrhu klipa da klip ne pogodi ventil kad se vraca gore..
imam jedan fasovani cilindar od 250 pa ga budem razrezal i slozil na masinu koju imam za prepakirat i izmjeril sa malossi bregastom kolko ima mjesta..

cudno da serijski injector nema dovoljan protok ako malossi ima kit sa v4 glavom i 270 cilindrom koi radi sa stock usisom i injectorom..

balki:
Radi, ali sa siromasnom smjesom.

balki:
Uzo u Pevecu 12 nastavak za malu gedoru i time jedva uspio odserafiti glavu. Mislio sam da ce puci racna;-)
Sljedecih dana kako uhvatim vremena primam se "turpijanja" utora za ventile u klipu.
Steef bit ce zanimljivo cuti/vidjeti kako izgleda "ples" klipa i ventila ako to izrezes i snimis sa i bez Malossi bregaste.

steeef:
kak budes onda stegel glavu ako si ju jedva otsarafil?  :icon_biggrin:
ventili su ogromni naspram serijskih,cak od oka izgleda ko da su sad ispuusni malo veci od usisnih,haha..mozda slika vara..
sve u svemu super poso napravljen

da,snimil budem kak radi sa serijskom bregastom i sa malossi pa da vidimo..

balki:
Vara fotka valjda radi kuta fotkanja i zato kaj su ovi sjajni a ovi drugi garavi. Original su 19/22 a veći 22/25 al budem točno izmjerio pa stavim mjere tu.
Za stezanje ću morati kupiti nastavak da mogu na kiloključ staviti srednju gedoru 12. (nikako da zapamtim te colne razlomke pa ih ja zovem "mala", "srednja" i "velika") ;D
Također sam noćas probao skinuti dekl variomata da mogu zakretati radilicu i jedan od šarafa je bio zapečen pa je pukao srećom kod glave pa ću ga imati bar za šta primiti nakon što ga istuckam i izsprejam :angry7:
Kada klip stavim u GMT ostane mi još 1.2mm do ruba cilindra što mi puno izgleda jer sam našo info na forumu da bude inače skoro poravnan- još ću provjeriti da mi se nije cilinder pomakao kada sam skidao glavu ali sumnjam. Vjerojatno ću morati ići na tanju podlošku i najtanji dihtung glave ali otom-potom kad napravim prava mjerenja i proračun...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju