Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Prvenstvo Hrvatske 2015-2016 (Novosti i kalendar za 2016)

<< < (9/15) > >>

Josip-98:
Ako san u 1 hrv moto klub zg i odvozin jednu trku jel mi pise u dnevniku u sk da je ucenik sportas i odgovaranje po dogovoru ako bi se to moglo napravit iden na trku odma bit prvi od ispod  :toothy9: :toothy9:

Aprilia97:
Ne,to nema veze sa sportom bar u mojoj skoli tako kazu,ja kad kazem da imam trening kazu da sta se tamo ima trenirat hahaha

al necemo ic u off bezveze :) treba doc odvozit iz gusta i to je to

pero1986:
u kojoj bi klasi bio nrg sa 180 2t čista serijala  ?
no limit ili ?
pozz

walkay:

--- Citat: pero1986 - 28 Travanj, 2015, 15:47:19 ---u kojoj bi klasi bio nrg sa 180 2t čista serijala  ?
no limit ili ?
pozz

--- Kraj citata ---

Po pravilniku bi spadao u No-limit posto ne postoji NRG sa 180 masinom, ali ako se uspijes dogovoriti sa organizatorima onda bi ti dali da vozis u Openu.

pero1986:

--- Citat: walkay - 28 Travanj, 2015, 19:44:08 ---
--- Citat: pero1986 - 28 Travanj, 2015, 15:47:19 ---u kojoj bi klasi bio nrg sa 180 2t čista serijala  ?
no limit ili ?
pozz

--- Kraj citata ---

Po pravilniku bi spadao u No-limit posto ne postoji NRG sa 180 masinom, ali ako se uspijes dogovoriti sa organizatorima onda bi ti dali da vozis u Openu.

--- Kraj citata ---
to bi bilo u redu da ide u open po meni,
jer je sporiji sigurno od serijskog sp zbog ovijesa, kočnica i svašta nešta... :)
meni se vozi zbog gušta i čari utrkivanja , iako nebi bio konkurentan ko ga hebe...
zadnji vald nebi bio :)
a ako bi -  to bi bilo iskustvo i poticaj za ubrzat se :)

znači sa organizatorom od konkretnog natjecanja treba komunicirat..
npr za križevce sa ljudima koji tamo vode teh.komisiju stupit u kontakt i postavit im upit...skupljam informacije da vidim kako funkcionira pa možda se i poslože stvari odvozi jedna za gušte...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju