Ostalo > Razne offtopic teme :)
Neko ko narucuje sa Aliexpressa?
skoda90:
A koja je fora da si nemozes sam narucit?nemas vise mogucnosti koristit paypal/karticu?,skupa postarina ili nesto trece?
zvonkec92:
--- Citat: skoda90 - 17 Studeni, 2014, 22:02:25 ---A koja je fora da si nemozes sam narucit?nemas vise mogucnosti koristit paypal/karticu?,skupa postarina ili nesto trece?
--- Kraj citata ---
od kad se na aliu moze placati paypalom?
sule:
--- Citat: ivano_007 - 17 Studeni, 2014, 12:39:45 ---Biće bar patike il cipele nekakve :toothy11: Nema boljih i jeftinijih neg tam
--- Kraj citata ---
Sad bas gledam patike, uopce nisu skupe, jel ide kakva carina na to i jel original ili ?
skoda90:
--- Citat: zvonkec92 - 17 Studeni, 2014, 22:12:02 ---
--- Citat: skoda90 - 17 Studeni, 2014, 22:02:25 ---A koja je fora da si nemozes sam narucit?nemas vise mogucnosti koristit paypal/karticu?,skupa postarina ili nesto trece?
--- Kraj citata ---
od kad se na aliu moze placati paypalom?
--- Kraj citata ---
Otkud znam zato i pitam,nemoras uvijek filozofirat i pravit se pametan na forumu
ivano_007:
--- Citat: sule - 17 Studeni, 2014, 22:32:12 ---Sad bas gledam patike, uopce nisu skupe, jel ide kakva carina na to i jel original ili ?
--- Kraj citata ---
Ja uzeo šokse, zx i dolće gabanu. Sve skupa 800 kn, kvaliteta pristojna, nema carine nit ikakvih problema.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju