Tehnički kutak > Tuning skutera
koi auspuh je najbolji
Valent46:
Ja imam gileru runner sp 50 2006,jel bi se bolje cuo zx ili tt,samo mi je bitno da prdi najace
zvonkec92:
--- Citat: Valent46 - 17 Studeni, 2014, 02:07:26 ---Ja imam gileru runner sp 50 2006,jel bi se bolje cuo zx ili tt,samo mi je bitno da prdi najace
--- Kraj citata ---
:rofll: :cigle: :sign020: :giljotina: :tuptup: :upsja: :lolboljesuti: :bang:
fortumo33:
Treba bi tebi ban jer otvaras 3 teme u 5 minuta i u sve tri imas isto pitanje!
Tomi_ZG:
--- Citat: Archer91 - 17 Studeni, 2014, 00:12:16 ---leovince tt najbolji za serijski skuter jer cilindar stigne napuniti komoru, svi ostali su za visoke okretaje a to nije bas za nonostop voznju ili grad :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pričaš nebuloze koje nemaju veze s vezom,kaj sve neću pročitat na ovom forumu to nisu istine
Corector:
--- Citat: Tomi_ZG - 17 Studeni, 2014, 08:51:40 ---
--- Citat: Archer91 - 17 Studeni, 2014, 00:12:16 ---leovince tt najbolji za serijski skuter jer cilindar stigne napuniti komoru, svi ostali su za visoke okretaje a to nije bas za nonostop voznju ili grad :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pričaš nebuloze koje nemaju veze s vezom,kaj sve neću pročitat na ovom forumu to nisu istine
--- Kraj citata ---
Ima tu i istine.
TT ima nizi powerband sto povlaci mekse federe kvacila i teze rolice, u svakom slučaju manje stresira mašinu nego neki pravi base spuh, ili midrace.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju