Tehnički kutak > Tuning skutera
koi auspuh je najbolji
anabellas:
a za sve one kojima nije do razbacivanja novaca nek akupe gianeli extru jer je bolja neg tt a jeftinija 40% lol
Tomi_ZG:
I sam imam tt-a i to stoji,al reć da je to jedini "ne stresan" spuh je glupost,imaš i zx-a,zxr-a,rr-a,s-a,rs-a,"w",extru,nexta,reversa,rekorda,yasuni z,ne stresnih spuhova ko u priči,dobro neki se više ne proizvode al ima polovnih,a na forumu sve stručnjaci pa je tt najbolji.
Corector:
RS i next su promašaji od auspuha.
Nisi naveo još GP-a, Arrow extreme, Treka, mhr replicu, Leo vince W, Ixil twin, MK handmade, Polini funky, Leo RS, Laser x pro, Pm xtech 360, TP topline, Doppler s3r, Leo sprint, Mf power, tnt ...
Na forumima sve nešto nedorečeno... ::)
btw di ti vidiš riječ jedini ???
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 17 Studeni, 2014, 14:26:41 ---Nisi naveo Leo vince W, Leo RS
--- Kraj citata ---
--- Citat: Tomi_ZG - 17 Studeni, 2014, 13:11:03 ---I sam imam tt-a i to stoji,al reć da je to jedini "ne stresan" spuh je glupost,imaš i zx-a,zxr-a,rr-a,s-a,rs-a,"w",extru,nexta,reversa,rekorda,yasuni z,ne stresnih spuhova ko u priči,dobro neki se više ne proizvode al ima polovnih,a na forumu sve stručnjaci pa je tt najbolji.
--- Kraj citata ---
--- Citat: Corector - 17 Studeni, 2014, 14:26:41 ---btw di ti vidiš riječ jedini ???
--- Kraj citata ---
--- Citat: Archer91 - 17 Studeni, 2014, 00:12:16 ---leovince tt najbolji za serijski skuter jer cilindar stigne napuniti komoru
--- Kraj citata ---
Ne znam kaj si se našao prozvan al nemre mi netko tvrdit da je tt najbolji spuh za serijalu,ovo o punjenju komore neću ni komentirat
vasodubrava:
--- Citat: Valent46 - 17 Studeni, 2014, 02:07:26 ---Ja imam gileru runner sp 50 2006,jel bi se bolje cuo zx ili tt,samo mi je bitno da prdi najace
--- Kraj citata ---
Ma sta ce ti auspuh, vozi se bez spuha pa će svi brijat da voziš KTM-a ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju