Tehnički kutak > Tuning skutera

keeway-aerox prerada

<< < (2/2)

fortumo33:

--- Citat: emir_tz - 14 Studeni, 2014, 18:31:56 ---druze ima malossi radilica 420km ali to mi se neisplati.a druze ovo sve dijelova sto ja imam da napakujem na aerox blokeve mora ici 120km,a sta ti imas od dijelova imas li sta na piku

--- Kraj citata ---

Ma ja ti se bavim tuningom i nabavkom dijelova ali preferiram piaggio. Trenutno za piaggio masine imam sta ti god zatreba u bosni ali za minarelli i kopije minerellia tesko. Da si prije stavio temu mogli smo se dogovoriti, imao sam ja blokove od malagutia f10 i novu radilicu ali otislo je za 80KM prije nekoliko dana. Onda ti isplatnije ispade ako nades blokove sa getribom i slozis sve na novo.

emir_tz:
pa tako sam i mislio uzeti blokove sa getribom i namotajima ,ima jaran radilicu,i sloziti polako  ;D

emir_tz:
znali ko kakvu semu o preradi cdi-ja,i struje od rox-a na keeway

fortumo33:

--- Citat: emir_tz - 15 Studeni, 2014, 16:55:03 ---znali ko kakvu semu o preradi cdi-ja,i struje od rox-a na keeway

--- Kraj citata ---

Ostavis fabricku instalaciju i ja ti mogu na PM poslati kako da skopcas cdi i namotaje na fabricki regler i trebalo bi biti sve normala.

emir_tz:
super  ;D tako sam i ja kontao ostaviti fabricku istalaciju a uzet samo cdi i namotaje.eto pa mi posalji to ako imas kako se spaja  :notworthy: hvala druze  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju