Tehnički kutak > Injection

Ditech puca iz auspuha i neče vuči

(1/5) > >>

deckopucko:
Vozim se zadnjih par dana po kvartu cca 3-5km..puca iza auspuha i cuka...gorivo taman rezerva.
Danas idem reko natočit mu bar 3litre...puca cuka..i nakon jedno 5km..više neće vleći..dimi se iz ispuha  :dontknow: :icon_scratch: :icon_scratch:
pa sam ugasio nakon 15min upalio cuka vleče ali ne preko 30km/h..nakraju guranac do kuće zadnjih 1km...neće više uopće uhvatit gas.
 :help:
ima netko u dubravi ili blizu da vidi Četvrtak..petak..
lp

du_vlaho:
Sviječica  :icon_thumright:

A isto tako provjeri cijev iz kompresora što ide, čašicu na dnu injektora skinut i očistit emulziju...

Ako budeš vodio u servis oderat će te bez veze, evo kod nas npr za čišćenje emulzije moraš ostavit motor, i oni ti naplate 400kn za 10min posla  :happy6:

deckopucko:
Hvala mislim da treba novu svječicu jer već duže mi cuka i puca....jedan tip mi na semaforu rekao još  9mj da promjenim svječicu
zato i puca...
thx..nemam para za servise...teško je kad ne radiš bez posla sam već jako dugo :sad1: :'(
inaće skuter je super malo troši i dobro radi samo je to problem sada..

ditek:
Svjećica da.. Imo sam iste simptime kad je svjecica prdnula, promjenio ju i gas dalje  :icon_thumright:

JogFromYamaha:
najcesce se zadovoljava i s samim temeljitim ciscenjem svjecice
vecinom prostreljavaju samo dok sjedne cada na svjecicu pa nemas ni kvalitetne iskre a cada se uzari i motor ima predpaljenje jer nekontrolirano se pali smjesa

skini svjecicu, ocetkaj ju detaljno, s spenadlom ocistis cadu izmedu porculana i metalnog kucista i s finim brus papirom pocistis elektrodu i pipac na koji skace iskra
postavis na 0.6mm zazor ispuses ju s sprejem za odmascivanjem i osusis
i probaj s njom provozat ako radi si zasparao 80kn ako ne radi kupujes novu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju