Tehnički kutak > Tuning skutera

Ovako još nikome nije zacvikao

<< < (6/11) > >>

anton55:
Što je Igor rekao, za 100e imaš DR-evo kit koji se pokazao sasvim solidan, tako da ne bi ni pomišljao na ta kineska sr*nja.

Corector:

--- Citat: shadow - 09 Studeni, 2014, 18:23:20 ---
--- Citat: Corector - 09 Studeni, 2014, 15:45:46 ---Ma treba napraviti listu tih upitnih proizvodjaca, i taj citodrek NJEMAČKA KVALITETA okači mačku o rep. Zna se da je polini, malossi, top, dr,  i jos par njih majka. Ove stage6, motoFORSANJE marketinško, rms, bgm šminke možeš samo staviti na policu i diviti se ambalaži. I kad mi netko kaze da je napravio generalku sa novim dijelovima od tih proizvodjaca  :tuptup:  jel treba ponavljati da sve dolazi s iste trake u kini a ovi lupaju svoje brandove.

--- Kraj citata ---

A za tebe je malossi kvaliteta??  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Pa kad budes presao dvadesetak tisuca kilometara sa jednom garniturom i to na rezonantnom auspuhu onda ces moci reci da su stvari na mjestu.

TomTomislav:
Igor nisam ja kupovao kit vec tako kupljen skuter . Kaj se mene tiče to nikad nebi stavljao , serijala je za mene mila majka . :toothy9:

JogFromYamaha:
problem samog branda je da brandovi kao malossi, dr, top i polini imaju dugogodisnju proizvodnju djelova odnosno stvari koje ne proizvode dobavljaju od pouzdanih izvora i drze konstantnu kvalitetu i iza imena stoji i obecana stvar

ali proizvodaci tipa citomerx rms pa i neki bgm djelovi su daleko od toga
oni nisu proizvodaci oni nista ne proizvode oni su  lager koji narucuje od kineza otpad da se brandira po imenu firme XY i takav se prodaje
a kvaliteta i ono sto ces dobiti je ko kinder suprajz moze biti dobro moze biti otpad

osobno sam imao dosta iskustva s tim novim firmama kojima je glavna usluga prepakiranje iz rinfuze i slanje postom i mogu reci da ima dobrih stvari ali vecinom su lose
tako da se npr radilica od citomerxa je dobra jer ju radi carenzi i za pare koje das je stvarno ok roba nista losija od rms-a ili  ostalih jeftinijih brandova, dok stvari tipa cilindar klip karike su im od kartona i niti odgovara kvaliteta ni obrada ni portmapa i samim time si kupio macka u vreci

ako hoces dobro treba ili jebeno dobro znati ili kupovati provjerene marke pa imas barem neki nivo sigurnosti da si investirao novac na nacin da ti se nece odbiti u glavu ili da kupis nesto sto na kraju krajeva ne radi

Tomi_ZG:
Taj Citomerx je sranje,čuo iz prve ruke od nekog ko je radio tam di se to prodaje,još prodaju maglu u generu da je to iz njemačke il francuske  :laughing3: a kina do boli

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju