Tehnički kutak > Tuning skutera
Ovako još nikome nije zacvikao
zvonkec92:
ja bi reko da malossi ima sve vise skart dijelova..
TomTomislav:
I ovaj sta sam ja imao na nesou kit plačen 799kn ako se sječam , garancije nema ako ne ugrađujes u njihovom servisu naravno . Citomerx jednom rijecju g#vn%.
Josip:
a sta ja znam, stage6 ima malo nize cijene, a nije da kaska za konkurencijom po pitanju kvalitete
ima sirok raspon djelova, od agregata, ovjesa mjernih instrumenata, svasta nesto po relativno prisupacnim cijenama
igor.sb:
--- Citat: TomTomislav - 09 Studeni, 2014, 16:41:33 ---I ovaj sta sam ja imao na nesou kit plačen 799kn ako se sječam , garancije nema ako ne ugrađujes u njihovom servisu naravno . Citomerx jednom rijecju g#vn%.
--- Kraj citata ---
zasto bi neko dao 800kn za kineski 70kit? kad za manje novaca mogao si birat hoces trophy 70 ili dr evo 70
shadow:
--- Citat: Corector - 09 Studeni, 2014, 15:45:46 ---Ma treba napraviti listu tih upitnih proizvodjaca, i taj citodrek NJEMAČKA KVALITETA okači mačku o rep. Zna se da je polini, malossi, top, dr, i jos par njih majka. Ove stage6, motoFORSANJE marketinško, rms, bgm šminke možeš samo staviti na policu i diviti se ambalaži. I kad mi netko kaze da je napravio generalku sa novim dijelovima od tih proizvodjaca :tuptup: jel treba ponavljati da sve dolazi s iste trake u kini a ovi lupaju svoje brandove.
--- Kraj citata ---
A za tebe je malossi kvaliteta?? :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju