Tehnički kutak > Tuning skutera

Ovako još nikome nije zacvikao

<< < (4/11) > >>

vasodubrava:
Znači to je kit sa SKUTERI,HR CITOMERX ako se dobro sjećam, ja sam ga platio nešta više od 750kn i vozio sam se čak 2 mjeseca  :headbang:

Znači nikako ne kupovati preko SKUTERI,HR jer su to sve jebeni maleri sa smećem od dijelova.

Corector:
Ma treba napraviti listu tih upitnih proizvodjaca, i taj citodrek NJEMAČKA KVALITETA okači mačku o rep. Zna se da je polini, malossi, top, dr,  i jos par njih majka. Ove stage6, motoFORSANJE marketinško, rms, bgm šminke možeš samo staviti na policu i diviti se ambalaži. I kad mi netko kaze da je napravio generalku sa novim dijelovima od tih proizvodjaca  :tuptup:  jel treba ponavljati da sve dolazi s iste trake u kini a ovi lupaju svoje brandove.

Matija97:

--- Citat: Corector - 09 Studeni, 2014, 15:45:46 ---Ma treba napraviti listu tih upitnih proizvodjaca, i taj citodrek NJEMAČKA KVALITETA okači mačku o rep. Zna se da je polini, malossi, top, dr,  i jos par njih majka. Ove stage6, motoFORSANJE marketinško, rms, bgm šminke možeš samo staviti na policu i diviti se ambalaži. I kad mi netko kaze da je napravio generalku sa novim dijelovima od tih proizvodjaca  :tuptup:  jel treba ponavljati da sve dolazi s iste trake u kini a ovi lupaju svoje brandove.

--- Kraj citata ---

Sta fali stage 6-u?  ::) ;D

Corector:
dobro on je malo dorađeniji, pardon. Ne mogu reći da je šrot, ali se ne može svrstati u isti rang s ovim jacim.

Matija97:
Pa iskreno,reko bi da su ruku pod ruku trenutno jer msm da su ovi danasnji dijelovi poprilicno kvalitetni.Bgm recimo ima i dobrih dijelova a ima i smeca.Rms mi je nekak iskljucivo za ove neke pi*darijice tipa dihtunga i ostalih pi*darija makar kladim se da je pola ovih "OEM" dijelova radeno u istoj tvornici kao i rms dijelovi i slicno..  :laughing6: sve u svemu htio sam s ovim rec da se netreba pljuvat po firmi kao firmi vec pojedinim dijelovima koje proizvode jer kako sam vec naveo ponekad bas te firme imaju neke kvalitetne dijelove  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju