Općenito > Maxiskuteri
Nexus 500 - SAVJET i postoji li serijski nexus 500 sa master 493 mašinom ?
steeef:
jedina potrebna'modifikacija' ti je uba it polini variomat koi je plug n play,s njim donikes rolice koje treba i imas totalno drugi skuter,kak ljubo veli zvijer naspram mrtve serijale..
ove dr.pulley rolice nit trebaju nit su kakav tuning.
stipe:
znaci, u kratko:
dobitna kombinacija je dobar nexus 500 sa polini variomatom i sve drugo serijala?
pitam, i mene zanima... samo love jos nemam :toothy9:
zena me natirala pa kupili novi auto, a ne motor :nono: ne zna ona sto valja..
balki:
--- Citat: stipe - 07 Studeni, 2014, 12:22:30 ---zena me natirala pa kupili novi auto, a ne motor :nono: ne zna ona sto valja..
--- Kraj citata ---
Auto moraš imati a motor voliš, isto tako ženu moraš imati a ljubavnicu voliš
:toothy9:
anabellas:
:sex2:
--- Citat: balki - 07 Studeni, 2014, 13:44:01 ---
--- Citat: stipe - 07 Studeni, 2014, 12:22:30 ---zena me natirala pa kupili novi auto, a ne motor :nono: ne zna ona sto valja..
--- Kraj citata ---
Auto moraš imati a motor voliš, isto tako ženu moraš imati a ljubavnicu voliš
--- Kraj citata ---
nemoj da zena dode u inspekciju na forum :sex2:
:toothy3:
Kipster:
--- Citat: steeef - 07 Studeni, 2014, 12:02:51 ---jedina potrebna'modifikacija' ti je uba it polini variomat koi je plug n play,s njim donikes rolice koje treba i imas totalno drugi skuter,kak ljubo veli zvijer naspram mrtve serijale..
ove dr.pulley rolice nit trebaju nit su kakav tuning.
--- Kraj citata ---
Baš sam htio reći da u kombinaciji s polinijem možda Dr.Pulley i nije najbolja kombinacija. Kako sam kupio polinijev variomat sa 9 rola, stavio sam unutra Dr.Pulley 8.5g pošto si reko kako polinijev sa 6 na nexusu najbolje radi sa 13g rolicama. Motor bez ozbzira bio sam ili u dvoje do 100 ide savršeno, ali je krajnja dosta pala, jedva ga doguzam do 130. Mislio sam sad ubacit ove polinije 9,2g koje sam dobio s njim da vidim kako će se ponašati, možda su one ipak ono s čim će najbolje radit :dontknow:
I btw, ima itko u Zg voljan za pivu napravit izmjenu :toothy10: ? Ja bi se sam okušao ali nemam nikakav alat ovdje u Zg :-[
I još da pitam: čitao sam tu dosta testova varomata, FR4 i Jcosta, da li su bolji od polinija ili ne. FR4 je na kraju ispaso iz igre koliko se sjećam, ali Jcostom su Steeef i EZG (kako li mu već ime tu) bili oduševljeni. Šta je na kraju ispalo od svega, ne mogu nać nigdje neki zaključak koji je na kraju najbolji ili bestbuy i zašto. Konkretno me zanima za nexus 500.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju