Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
Tomi_ZG:
--- Citat: Sandman - 02 Veljača, 2015, 17:22:48 ---Čuo za A5, a frend mi rekao kao da je jači od S5 :-D :-D . A dobro, ipak je to Zamzung.
--- Kraj citata ---
Frend ti se kuži u tematiku ko krava u balet ;D
--- Citat: Grale - 02 Veljača, 2015, 18:52:36 ---Je je, jači je moš mislit.
Koristi cipset koji je u desire 510, a di je on oš nekog.top modela.
Jedino ovaj ima 2 gige rama.
--- Kraj citata ---
Ma taj mob je prepakirani s3 neo s pol gige rama više,drugim kućištem i 1500+kn većom cijenom,kak sam i reko samsung je u tom nekom srednjem rangu majstor za prodat maglu po premium cijeni,al ne brini bit će panjeva koji će to kupit,a jbt košta ko moj g3 a di je od njega po hardveru i ostalom.
Npr. frend je još prije par mjeseci uzeo Lenovo mob(ne znam model) za 200 eura,a mob ima bolje specifikacije od tog samsunga koji košta više od duplo više.
Pulss:
Jel proba netko Smartphone sa Intelovim procom ?
Posto su oni puno jaci u single core performance, trebali bi bit super. Pa cak i njihov dual core bi treba zadovoljit, u usporedbi sa grobovima od MTK.
Prije koji mjesec san ja gleda, bili su samo neki duali ali su mobteli bili ruzni za popizdit.
pajo:
Sto se tiče A5 u mojem slučaju uz produljenje pretplate u mojoj tarifi dobijem mog za stotinjak kuna.
Ma da bi rađe uzeo g2 ali trenutno ga nema u ponudi
A5 mi se čini dobar izbor iz razloga jer je Samsung(poslje ga lako prodam:D)jer se većina lozi na Samsung iphone.
Vuče me najvise izgled kopija iphone.
5 inch ekran mogu pregrmit ma da mogu birati uzeo bi manji.
2 GB RAM 1.2 quad core može se nosit i sa današnjim naj zahtjevnim igricama bez problema.ma da mi to nije bitno jer skoro pa ne igram nista na mob.
Kamera je isto tako odlična 13MP
16gb memorije dovoljno
Baterija isto odlična
74h endurance
Uglavnom za moje potrebe surfanja.kamera.baterija i sami izgled je zadovoljavajući još samo moram otići do nekog centra da vidim kako lezi u ruci.
Znam da nije top model i neki vrhunski mob rekao bi druga klasa.
Da mogu birati naravno da bi uzeo iphone6 ali potom potom:D
Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
anabellas:
--- Citat: pajo - 03 Veljača, 2015, 08:47:35 ---Sto se tiče A5 u mojem slučaju uz produljenje pretplate u mojoj tarifi dobijem mog za stotinjak kuna.
Ma da bi rađe uzeo g2 ali trenutno ga nema u ponudi
A5 mi se čini dobar izbor iz razloga jer je Samsung(poslje ga lako prodam:D)jer se većina lozi na Samsung iphone.
Vuče me najvise izgled kopija iphone.
5 inch ekran mogu pregrmit ma da mogu birati uzeo bi manji.
2 GB RAM 1.2 quad core može se nosit i sa današnjim naj zahtjevnim igricama bez problema.ma da mi to nije bitno jer skoro pa ne igram nista na mob.
Kamera je isto tako odlična 13MP
16gb memorije dovoljno
Baterija isto odlična
74h endurance
Uglavnom za moje potrebe surfanja.kamera.baterija i sami izgled je zadovoljavajući još samo moram otići do nekog centra da vidim kako lezi u ruci.
Znam da nije top model i neki vrhunski mob rekao bi druga klasa.
Da mogu birati naravno da bi uzeo iphone6 ali potom potom:D
--- Kraj citata ---
nekako sumnajm da se moze nositi s najzahtjevnijim igricama kao jaci mobovi. npr frend na mobu ima 1.2 ghz quad i slabiji je bio puno neg moj dual 1.7 na starom mobu, tak da proc je banana samo takva :icon_thumright:
edit: imas mogucnost barem galaxy alpha uzet?
A5 je slabiji od 2 do 2.5 puta naspram top androida. nebus se uveselio :toothy3:
pajo:
Na YouTube sto sam gledao odlicno radi alpha mi prelazi limit
S4 sam ubacio SAD u izbor pa ćemo vidite.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju