Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (100/279) > >>

ivanm:
HTC a ne thc, bokte  ;D

THC, 9-tetrahidrokanabinol (delta-9-tetrahidrokanabinol) ili dronabinol, glavna je psihoaktivna tvar pronađena u biljci Cannabis :icon_biggrin:

inače solidno.. thc radi svoj posao.. samsung je malo podbacio.. dosta, dovoljno da o kupnji idućeg smartphonea razmislim bolje (okej na S5 ne u biti žena natjerala)

3alfa3:

--- Citat: Sandman - 28 Siječanj, 2015, 12:52:29 ---Bilo bi osjetno manje da nemaš hrpu bloatwarea :)
--- Kraj citata ---

Mob je unlocked verzija, nema bloatwarea od operatera. Samo ono kaj je htc stavil nutra.
Kako bilo, sa kitketom je zauzece rama bilo izmedju 650-1000MB, a sad je 450-600MB. U oba slucaja zanemarivo obzirom na 2GB rama

ivanm:
evo mog zauzeća.. doduše ja se ne zamaram tak s tim jer sam čuo da android čak radi bolje čim je više rama zauteto..

rom je debloatan..

Sandman:
Živote moj, ja sam mislio da ipak imaš malo više god. :)
Možda se toga ne bi ni sjetio da frend prilkom inventure nije rekao da ima thc liku iz informatike ali onako smrtno ozbiljan  :toothy12: :toothy9: Uglavnom, šala jel...

3alfa3
pa i mislio sam na htcov bloatware  :laughing1:

Ja sam na miui, pa samo da ti skren misao sa rama, na novijoj verziji čak i više mi proguta rama ali se to ne osjeti, znači rom je brži, fluidniji manje troši bateriju itd.
Znači bitnija je optimizacija i ispeglanost nego zauzeće...

3alfa3:

--- Citat: Sandman - 28 Siječanj, 2015, 13:02:50 ---3alfa3
pa i mislio sam na htcov bloatware  :laughing1:
--- Kraj citata ---

Ma ko ga jebe, meni dobro iovak..... Prelijen ic to rjesavat, a i objektivno nema potrebe.
Mob radi zadovoljavajuce  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju