Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (80/279) > >>

igor.sb:
Il eu il hungary, madarske su defoltne za hr trziste

Rox-Rab:
stavio sam 4.4.2 verziju

ne idem na lizaljku dok god je ne srede kak treba, ima par stvari koje mi se ne sviđaju a i mob je malo sporiji, nije to to jos  :drunken_smilie:

anabellas:
uzo sam danas z3, super mob, jos me fasciniraju prednji stereo zvucnici, nisam ni znao koliki je minus iza imat zvucnik dok nisam ovo probo  :icon_thumright:
btw 3000kn od svercera ali racun garancija sve provjerio ja prije kupnje u tele2 sve po ps-u  ;D

Tomi_ZG:
Aj odlično si onda prošao,koje je boje?

--- Citat: anabellas - 08 Siječanj, 2015, 23:09:41 ---nisam ni znao koliki je minus iza imat zvucnik dok nisam ovo probo

--- Kraj citata ---
Pa ne kužim kaj te to toliko veseli,bitno da se čuje,to je mob,svejedno,barem meni.

anabellas:

--- Citat: Tomi_ZG - 08 Siječanj, 2015, 23:12:55 ---Aj odlično si onda prošao,koje je boje?

--- Citat: anabellas - 08 Siječanj, 2015, 23:09:41 ---nisam ni znao koliki je minus iza imat zvucnik dok nisam ovo probo

--- Kraj citata ---
Pa ne kužim kaj te to toliko veseli,bitno da se čuje,to je mob,svejedno,barem meni.

--- Kraj citata ---

crni sam uzo, pa veseli me da zato kaj koji  god video gledam na youtubeu ili koju god igru igram zvucnici su stereo i ne rasipa zvuk bezveze.
usporedivali smo buraz i ja z3 i g3 zvucnike ipak su bolji, g3 je malo glasniji ali kreštav dost. al zato z3 ima ekran dobar i kamera zbog onog fokus senzora super kvalitete i po noci  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju