Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (78/279) > >>

Rox-Rab:
i jos jedno pitanje prilikom falshanja dal se bilo kakvi podaci brisu ili sve ostaje kako je?

balicdim:
@igor imam v20f, za 20g neznam nisam koristio iako sam cuo da je D najbolja verzija iako je to 4.2, H je los jer ima defekt pri uporabi video snimanja, krcka dok se snima

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

igor.sb:

--- Citat: balicdim - 08 Siječanj, 2015, 19:10:27 ---@igor imam v20f, za 20g neznam nisam koristio iako sam cuo da je D najbolja verzija iako je to 4.2, H je los jer ima defekt pri uporabi video snimanja, krcka dok se snima

--- Kraj citata ---

nisam imao update preko ota, kao ni preko pc site tj, kaze da imam zadnju verziju tj 20a, glupi vip i njihova nenadogradnja
vidio da su svi zadovoljni sa H, i puknio ga gore, manje se grije, skoro pa je mobitel konstantno hladan, nesto duze baterija dura itd

2 rox rab, vec sam pisao da se prvo pravi backup, bas iz razloga jer ces sve izgubiti

balicdim:
Znaci H je problem samo na odredenim modelima, vojni drug mi ima H i krcka, susjedu sam stavio H, krcka to valjda ima u serija proizvodnje neki utjecaj

igor.sb:
eto konja, ma krivo sam napisao, mislim na G kako su svi hvalili, pa sam G i stavio
za H ne znam, al nisam ni procitao da nekome krcka, sad sam bas probao snimati video i zvuk je super sve 5 na G

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju