Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
anabellas:
mozda je radio antutu preko svih otvorenih aplikacija od prije i ukljucenom stednjom proca ;D
igor.sb:
kako god, zavidan score :toothy11:
Ridi77:
Ma nisam nista gasio hah. Samo sam instaliro to i odma ono teat i to mi ispalo hah. Meni je glavn da mob radi i da ne steka. Nije mi ukljucena stednja baterije i svjetlina je na pola. Izdrzi dva dana bez prpblema surfanja. Imao sam s3 mini nije mogo izdrzat jedan dan istog surfanja vec do 3 popodne sam ga moro punit
ivanm:
restartaj mobove, i napuni bateriju do kraja i onda..
meni je sa kitkatom S5 imao od 38-40000 kak kada a sa lolypopom 42-45000..
velim daleko je to od realnosti. mislim da on račina ukupnu sposobnost hardvera i softvera a sama fluidnost u radu i brzina je druga priča..
Tomi_ZG:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Siječanj, 2015, 16:18:14 ---Ja ne znam kud bi sa 3GB rama. Imam na htcu iskoristivih 1,8GB (tako kaze mob), a jos nisam vidio zauzece vece od 1,05GB sto god mu radio, cak i kad sam popalio sve aplikacije koje stanu na popis aktivnih aplikacija ;D
Obicno se mota tu negdje izmedju 650MB i 1GB
Jebes RAM koji ne mozes iskoristit (barem ja ne mogu, mozda neke igrice za mobove mogu, al ja se ne igram na mobu) ;D
--- Kraj citata ---
Sad ne znam koliko je kad kad sam restartao mob i jer je na punjaču prvi put pa neću prčkat,al jučer je pokazivao zauzeće od oko 1.2gb,nisam još usnimio ni jednu aplikaciju al sam bio sve živo pokretao da vidim kaj ima.
Inače ljudi dižu paniku oko te memorije a ne znaju na koji način android funkcionira,nije to windows,i ja sam živio u zabludi dok to nisam detaljnije proučio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju