Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
ivanm:
konačno jedan manji samsung koji ima dobar os.. šteta kaj za s5 nisu isbacili 4.4.4. neg ovo beta g#vn% od lolypopa.. :omfg:
anabellas:
ak ne naleti uskoro sony z3 razmislit cu Alphi , vjerujem da ce i danas sutra se moc prodat posto je uzor na iphone sto mi se svida
zvonkec92:
ni jedan samsung nema dobru bateriju :( citam po netu dosta ljudi kaze da baterija nis ne drzi na toj alphi
anabellas:
--- Citat: zvonkec92 - 04 Siječanj, 2015, 11:45:27 ---ni jedan samsung nema dobru bateriju :( citam po netu dosta ljudi kaze da baterija nis ne drzi na toj alphi
--- Kraj citata ---
besmisleno je mala baterija. mislim gle ima za uzet jacu http://www.ebay.com/itm/2500mAh-Rechargeable-Battery-for-Samsung-Galaxy-Alpha-G850F-G8508S-G8509V-/281549743074?pt=IT_Accessori_Cellulari_Batterie&hash=item418dac23e2
nadam se da to jaca ne znaci i deblja xD
zvonkec92:
ne kuzim takvu politiku opce, napravit zvjer od moba i stavit g#vn% od baterije da moras svaki dan po 2x punit. zbog toga sam si i uzo jebeni tablet sa 4000mah i neprestanog surfanja baterija drzi 2 dana ko iz picke :/ znas i sam da sam razmisljo o onom galaxy K Zoom-u al neda mi se davat za takvo g#vn% 2500kn pa da mi surfanja baterija drzi 2 sata il kad sam negdje van grada i zatreba mi net pa mi pozdere iono malo baterije kaje ostalo.. odusto sam od njega :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju