Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (48/279) > >>

Grale:
Znam samo da Oneplus One, kaj god da mu delal nemre zalagat nikak :D

A s obzirom da g3 ima isti procesor (bar mislim) i manje vise i druge specifikacije, nebi se smjelo to dešavat.
Nije to S3 mini jbt  :toothy3:

3alfa3:
Nije sve u hardveru, ima nesto i u softveru :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2

anabellas:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Siječanj, 2015, 23:22:55 ---Nije sve u hardveru, ima nesto i u softveru :)

--- Kraj citata ---

rekao bih 99% toga u softwareu, nije uopce na mobitelu potreban quad core zapravo, apple je cisti primjer napravi mobitel i software prilagodi 100% hardveru.
zato android zaostatke u softwareu nadoknaduje bijesnim performansama proca rama itd. ali opet zaostaje u performansama za dual coreom 1.4  :icon_biggrin:

dajte vi sto imate g3 napisite jel i vama spor jako mob kad ukucavate broj prije zvanja

zrakoplovac:

--- Citat: anabellas - 03 Siječanj, 2015, 11:50:02 ---
--- Citat: 3alfa3 - 02 Siječanj, 2015, 23:22:55 ---Nije sve u hardveru, ima nesto i u softveru :)

--- Kraj citata ---

rekao bih 99% toga u softwareu, nije uopce na mobitelu potreban quad core zapravo, apple je cisti primjer napravi mobitel i software prilagodi 100% hardveru.
zato android zaostatke u softwareu nadoknaduje bijesnim performansama proca rama itd. ali opet zaostaje u performansama za dual coreom 1.4  :icon_biggrin:

dajte vi sto imate g3 napisite jel i vama spor jako mob kad ukucavate broj prije zvanja

--- Kraj citata ---
:zubo: :zubo:

ivanm:
LG ima najgoliji android..
kad bi svi imali tak bili bi brzi strojevi.. samsung mi je malo glup s tom svojom bloatware politikom.. napucaju mob sa svakakvim aplikacijama koje pola ljudi ni ne otvori..
dakle samsungov softwer je gadan, sreća da postoji root i debloat.. inače tko bi to koristio..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju