Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (42/279) > >>

Grale:
Neznam, prije tjedan il dva bili su dva frenda/poznanika, jedan s g3 i njemu je napravil oko 35000, a ovom s g2 32 ili 33, ne sjećam se točno, on je baš radil test na licu mjesta, dok je ovaj imal score od prije gore.

Aj baš da instaliram ponovo antutu pa da vidim kolko njima drži g3.

Rox-Rab:
mislim da ima neke male razlike dal je u pitanju 2 ili 3gb rama

Grale:

To je njihov taj ogledni primjer, neznam sad kolko on ima rama.
Ovaj od frenda je imal 3 ako se ne varam i takav skor je imal.

ivanm:
lolypop jede bateriju ipak malo više od kitkata, pogotovo jer je svjetliji ekran, (dobro to kod amoleda samo ima veze) ali sistem radi na art runtimeu i cijeli sustav je teži ali i brži pa je logično da troši više struje..  neznam kak stoji htc ali ovaj samsungov lolypop je još u beta fazi.. svaka 2 tjedna izađe novi firmver koji je malo poboljšan.
nije isto definitivno sa jelly beana preć na kitkat ili sa kitkata na lolypop..

lolypop je skroz drukčiji sustav.. zahtjeva dosta prilagodbe, u početku masa apk nije radila s njim kak treba, sad se developeri trude da ih prilagode na art.

trajat će to neko vrijeme. tak da @alfa ak se ne želiš zezat sa lolypopom, predlažem ti da ne updejtaš odmah (iako mi je optimistična ta najava da će biti uskoro, prethodne najave su bile za M8 u veljači 2015)

kad malo bolje pogledam, možda su i u samsungu trebali dotjerati sustav pa ga pustiti van, ali činjenica da je ota pušten samo u poljskoj a tko voli flashat sa strane nek izvoli, govori da će lolypop za ostale regije za S5 malo kasnit..

3alfa3:
receno je max 90 dana od izlaska verzije google za htc. To je pocetak 2. mjeseca2015. Ali, zadnjih par dana se objavilo da ce to ipak biti prvih dana 2015 (spominje se 03.01.)
Meni svejedno kad bude, a kad dodje kao OTA, ide odma na mob :)

Valjda budu u HTCu speglali kaj ne valja (inace bi ga odma pustili "u pogon"), a mene zanima iskljucivo verzija sa SENSE suceljem tako da zato i nisam pokusavao stavit ovu ogoljenu google verziju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju