Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
ivanm:
izašo novi firmver za s5.. android 5.0 lolypop..
odličan, samo ima svjetle tonove pa jede bateriju..
inače benchmark je amazing. sve stock, unrooted.
Ceki21:
--- Citat: zrakoplovac - 07 Prosinac, 2014, 00:13:53 ---sretno s tim, andoid više ni u ludilu, barem ne u skorijoj budućnosti :)
--- Kraj citata ---
Svaki cigan svojeg konja hvali
Imal sam iP 4, 4s, 5s
Kad ideš redom, svi su isti i to me živciralo već, a iP 6 nisam kupil samo iz tog razloga, jer su mi već dosadni i trebala mi je promjena
Gledal sam po YTu, M8 je ok aparat, sviđa mi se dizajn, brz je i to je za sad to
P.S, jel si napravil jailbreak ?
zrakoplovac:
--- Citat: Ceki21 - 07 Prosinac, 2014, 18:05:12 ---
--- Citat: zrakoplovac - 07 Prosinac, 2014, 00:13:53 ---sretno s tim, andoid više ni u ludilu, barem ne u skorijoj budućnosti :)
--- Kraj citata ---
Svaki cigan svojeg konja hvali
Imal sam iP 4, 4s, 5s
Kad ideš redom, svi su isti i to me živciralo već, a iP 6 nisam kupil samo iz tog razloga, jer su mi već dosadni i trebala mi je promjena
Gledal sam po YTu, M8 je ok aparat, sviđa mi se dizajn, brz je i to je za sad to
P.S, jel si napravil jailbreak ?
--- Kraj citata ---
da, svi dalje su "isti" (ispravnije je reć slični) i rade odlično sa sustavom predviđenim za njih (za ip4 je ios5 max, a ip4s radi čisto solidno s ios-om6 itd.), a pratit ih po redu nema smisla, to je samo stvar nekog prestiža ili osobnog zadovoljstva i nepotrebno bacanje para po meni ... :binkybaby:
današnji andoid flagshipovi nisu loši aparati, ali sve iznad 4.5" po meni gubi smisao mobitela, a do te veličine nema poštenog andoida...
Faba:
Onda ocito nisi cuo za Z3 Compact
zrakoplovac:
--- Citat: Faba - 07 Prosinac, 2014, 19:45:19 ---Onda ocito nisi cuo za Z3 Compact
--- Kraj citata ---
hoho, jesam... :icon_thumright:
i čekal sam ga da izađe jer mi je bil u uskom izboru, ali nije to to, malo mi depresivan izgled sony-evog sučelja (a nemam živaca ni vremena za rootanje i pi*darije), a i recimo rub je plastičan okolo, a ne metalan ko kod pravog z3, i tak još par sitnica me odbilo... ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju