Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (267/279) > >>

zvonkec92:
Meni recimo ekran ne igra ulogu ( imao i super amoled i sada IPS i ja nevidim razliku ili sam corav ), uvijek bi izabrao mob sa vecom batrrijom, 4000 vs 5000mah je velika razlika, obojci je mana kaj nemaju utor za SD, ostale stvari vise manje su identicne

PchelaUbica:
Puno jaci procesor, baterija, kamera i sve ostalo . Osim tog ekrana. Meni isto ekran na mobitelu koji ima 5-6 inča ne igra ulogu. A sta ce ti sd card kraj 256gb roma

zvonkec92:
pa treba mi jer je jeftinije uzet slabiju verziju sa manje memorije pa turnut memorijsku ( imam ju od prije ) nego preplatit za 256gb

challenbeen:

--- Citat: zvonkec92 - 25 Listopad, 2020, 20:44:47 ---pa treba mi jer je jeftinije uzet slabiju verziju sa manje memorije pa turnut memorijsku ( imam ju od prije ) nego preplatit za 256gb

--- Kraj citata ---

dobiješ ultra sporu memoriju. Isto kao na kompu :)
najbolje je internih 256 gb ;)

--- Citat: PchelaUbica - 25 Listopad, 2020, 20:34:02 ---Puno jaci procesor, baterija, kamera i sve ostalo . Osim tog ekrana. Meni isto ekran na mobitelu koji ima 5-6 inča ne igra ulogu. A sta ce ti sd card kraj 256gb roma

--- Kraj citata ---

procesor par % jači, čak i da gejmaš, ne osjetiš..., kamera ista, nigdje napretka, koje ostalo? hahaha ... ja pratim xiaomi godinama, ne znam ni sam koji nisam imao xd... jedino mogu priznat bateriju... ali to je shit, jer meni Mi9T Pro goni puni dan (12 sati) drkanja po mobitelu ....

igor.sb:
Po meni je mi t serija podbacila

Nasljednik mi9t pro je po meni poco f2 ili k30 pro
Ili su trebali ici u tom smjeru, ostavit pop up kameru i ici na amoled sa 90/120hz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju