Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (265/279) > >>

PchelaUbica:
Je da, dobro kazes. A i nema smisla. Mozda najslabija verzija al tesko. Vidim da u indiji vec ima neka cijena od 4000kn. Al mozemo samo nagadat dok ne izade

igor.sb:

--- Citat: tdj595 - 04 Veljača, 2020, 23:06:38 ---A3 ima katastrofa ekran. Dobro nije katastrofa ali je prema danasnjima.to ti je ekran isti ko na npr. samsung galaxy s3..

--- Kraj citata ---

Zato i je cijena takva, i opravdana
Jebi ga ekran je nesta kao sto ima iphone xr, koji je kostao valjda 4x vise

Svi su popljuvali ekran kad se najavio a3
Telefon nisam vidio, al znam sta sam citao, da su ostali ugodno iznenadjeni jer taj ekran uopce nije los kako se cini na papiru

Ima tu na bagu pri dnu stranice par postova o a3 (nisu vlasnici pa da uzdizu svoje)
https://www.bug.hr/forum/topic/openito-o-mobitelima/pomo-odabiru-mobitela/101079.aspx?jumpto=6068536&sort=asc&view=flat&page=1008

A sto se tice uk i izlaska iz eu, nisam siguran ali mislim da je HK goldway vec najavio da ce paketi ici preko njemacke, vjerujem da ce i mi global store uvest isto, znaci sve kao i prije, dhl free tax samo preko njemacke

tdj595:
A nez ne bi se ja zajebavo s tim, jest da je android one ali ni ovaj miui uopce nije los. Plus sto za android one ne izbacuju update nikako.
A ne znam bas za ekran ja osobno nema sanse da bi to kupio. Puno sam reko, ekran je cak losiji nego na galaxy s3, ista rezolucija a veci ekran. Cak je losija rezolucija nego na iphone Xr. Cak i losija nego na ajfonu 4. Mislim to su stvarno sjebali, sto se tice ekrana, taj mobitel pripada u proslo desetljece sto se toga tice. Da su stavili 1080p amoled, ne bi prodali nista ovih drugih modela, vjer namjerno to i rade

igor.sb:
Ne znam, volio bi kad bi mogao vidjet uzivo kak to zaparavo izgleda, i da zbog amoleda to uopce nije tak lose kak se cini na prvu

To da je neki los ips panel, stvar bi bila gora, doduse stara mi ima redmi 7a slicne rezolucije i ips ekran i nije to cak tako ni lose, ako usporedim sa npr redmi note 4 koji je imao rezoluciju 1080x1920 i 400pix al je bio neki tupav zrnati ips kao da si imao mat foliju na ekranu (ako me razumijes)

Osobni da imam budjet od 1300kn i da hocu amoled isao bi na a3, jer sveukupno gledano i bateriju i kamere za tu cijenu novog nema mu ravnog

A inace sto se tice miui meni je dobar + koristim poco launcher

A nadam se da xiaomi nece odustat od uredjaja tipa mi9t/pro i ekrana bez nocha, jer ovo sad sto vidim mi se ne svidja, bilo kod k30/poco x2 ili uskoro kod mi 10, jebale ih te rupice

tdj595:
Da, odvratan je taj punch hole ekran, al ocito ce svi imat to sad. Cak i oneplus navodno ide na to...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju