Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (254/279) > >>

zvonkec92:
a dobro to je vec ogromna razlika, staja znam gledo sam malo te mi9 se lite pro k**ra* palac sav sam se izgubio j#bo im hitler mater i 500 podserija jednog modela, da mi neko daje đaba uzo bi mi 9t pro, ovako za pare nebi kupio ni jedan. Cak mi ni rn8 serija nije po volji :/

igor.sb:

--- Citat: tdj595 - 12 Prosinac, 2019, 22:36:46 ---Jel vi te xiaomi preko alija narucujete ili? Kako s carinom?
Koji je trenutno najbolji model od xiaomi

--- Kraj citata ---

ukratko  :toothy3:

jedino od ali express ducana mi global store i hong kong gold way imaju opciju DHL free tax, znaci telefone iz kine salju u uk, prepakiraju i iz uk dalje salju dhlom nama, to je provjereno i vec godinama tako ide bez carine/pdva

honorbuy ima skladiste u italiji, i tu logicno nema pdva
gearbest uz opciju slanja priority line ima semu nesto kao i gore spomenuti sa ali expresa, iz kine salju za njemacku, prepakira se i dalje nama bez pdva

kom je bitna garancija, nek kupuje kod nas, osobno mi nije bina, jer prije cu prodat il razbit neg da krepa, al dobro to sam ja

sto se tice najboljeg trenutno je mi9, al osobno dajem prednost mi9t pro jer ima bolju bateriju
do neki dan je bila akcija na mi9 u sancata domenici isao je za 2400, ko je ugrabio prosao je do jaja

tko se ne pali na to da mora imati zadnji snapdragon, npr mi9t je odlicna opcija, amoled zaslon, ekran bez usranog zuba i jebena baterija, i solidni SD 730
kom treba zadnji snapdragon mi 9t pro je opcija best buy, nesto kao poco kad je izasao

redmi serija je svake godine sve bolja i bolja, za 150$ redmi note 8 je avion za tu lovu, pa cak i nesto skuplji RN8 pro s mediatekom

ugl jednom xiaomi uvijek xiaomi

tdj595:
e, hvala. Bas gledam 9t pro, vjer cu njega onda ako ne uleti neki oneplus 7 pro po normalnoj cijeni. To sto kazes za garanciju se slazem. Ne znam je li mi se ikad mobitel pokvario bez da sam ga ja smocio/polomio. Imas rok 60 dana za povrat na aliju, ako se ne pokvari unutar toga, nez zasto bi odjednom nesto bilo kasnije

ivano_007:

--- Citat: dario007 - 12 Prosinac, 2019, 19:11:48 ---Ti si kupi onda Samsunga ako si zadovoljan sa njim.Stari mi ima A5 i to je kanta naspram ovog u bilo kojem pogledu.
--- Kraj citata ---

Dobro, A5 je model star pune 3 godine :icon_thumright:

--- Citat: dino73n - 12 Prosinac, 2019, 21:57:02 ---Ne zaboraviti kupiti powerbank uz s9 :)
--- Kraj citata ---

Da. Primjetio sam to.

dacerovs:

--- Citat: ivano_007 - 12 Prosinac, 2019, 18:11:13 ---Loša iskustva u prošlosti sa Kinezima, a nisam tip osobe da ću svaku godinu mijenjat mobitel. Davno sam imao Cubot, pa se nije mogao ekran za njega kupit, resetirao se, zujao, škripava zadnja plastika... Prijatelj mi imao Lenovo, još gore. Završna obrada kod Kineza je nikakva.

Huawei se već izdigao iznad Kine i postao svjetski brand. Svjestan sam da za iste novce dobijem lošije performanse.

Al rađe ću vozit ispravnog stojadina, nego pokvarenog bmwa ;D

Imao sam i LG G3, taj se mobitel nenormalno grija. Umjesto radijatora i centralnog grijanja staviš 10ak tih G3 po kući i griju odlično. Ima sam i xperiu neku, isto srednja žalost. Imao Galaxy S3 i sad A5 2016 od Samsunga i sve top.

--- Kraj citata ---
Identicno kao i ja. Na kraju odj#bo sve androide i uzeo Iphone te sam od tada ekstremno sretan covjek!
Nakon svih androida sam uzeo nov najjeftiniji Iphone tocnije Iphone SE 64GB 2.5god radio bez ikakvog problema, nema stekanja nema blokiranja, jedino je baterija popustila i trebao je zamjenu, prodao sam ga u roku dva dana za 1200kn, a platio ga 2400kn.
Sada imam Iphone 8 i za 20dana ce biti godinu dana kako ga imam, placam ga 160kn  mjesecno na 24 rate, eto jos 12 rata i onda opet po novog hahahaha al dajem mu 3god fore kod sebe.

Sad opet malo o isplativosti, da mogo sam uzet Šaominga da mogo sam proc jeftinije da provjereno radi 2god bez pada performansi ali ne zelim vise testirat nit me vise android ne interesira, kod mene je ispucao sve kredite. Znaci svakim updateom je bio sve sporiji i sporiji, od Samsunga S6 do Sony Z3 pa sam imao Doogeee i trajao je 6mj al sam mu razbio ekran al se i blesirao i kamera je bila kao 13mpx, al program za nju nula bodova.
Najduze mi je trajao Lenovo P70, ali je nakon godinu dana bio toliko spor da to vise nije bilo za koristenje, jedino je baterija bila zvjer.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju